WONDERWOMAN NATASJA SADI

IMG_6159

Ik heb weer zo’n duizendpoot ontmoet. Zo’n type die alles tegelijk kan. Ze is creatief, slim, betrokken en nog aardig ook. Recent gaf deze mooie dame een charity lunch en ik heb ademloos naar haar zitten kijken, hoe zij de sterren van de hemel kookte terwijl ze de hele lunch aan elkaar praatte. Ik heb het over couturier Natasja Sadi. 

Natasja, moeder van 2, ontwerpt, begeleidt en creëert stijlvolle bruidscouture voor vrouwen die hun droom willen laten uitkomen. Haar creaties onderscheiden zich door opvallende élégance waarbij de nadruk altijd ligt op de natuurlijke pasvorm. Maar ze kruipt niet alleen voor bruidsjurken achter de naaimachine, want ze maakt op verzoek ook prachtige pakjes, avondjurken of kinderkleding. Het gele jurkje op onderstaande foto heeft ze ook gemaakt. Met deze prachtige foto stond ze in Fab Magazine waar ik vrouwen mocht protreteren die de 40 naderde. Tijdens het interviewen vroeg ik Natasja wat haar beste beauty tip ooit was. Ze antwoordde: ‘handdoeken niet in de droger stoppen, want ruwe handdoeken werken zo goed tegen cellulitis als je je afdroogt.’ Fantastische tip.

8813049_orig

Vorige week nodigde Natjasja 20 vriendinnen uit voor een charity lunch tbv Dushi. Een Dushihuis biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 23 jaar een veilige woonplek volgens het Dushi-concept. Het zijn kinderen die niet meer bij hun ouders kunnen wonen en bij wie sprake is van een ontwikkelingsstoornis en/of gedragsproblematiek. Vaak hebben zij traumatische gebeurtenissen meegemaakt en is er sprake van een fors hechtingsprobleem. De meeste kinderen hebben, voordat ze in het Dushihuis komen wonen, al diverse plaatsingen in pleeggezinnen achter de rug. Kortom een prachtig goed doel waarvoor wij allemaal geld inlegde. Terwijl Natasja het eea vertelde over haar rondleiding bij Dushi, bereidde ze terloops even de lunch voor.

IMG_6136

Op de prachtig gedekte tafel met een mengelmoes van diverse serviezen stond het (uitgebreide) menuutje verdekt opgesteld. Het meeste had ze al de dagen ervoor gekookt maar toch stond ze nog even het duo van zalm ter plekke te maken terwijl ze terloops alle dames aan elkaar voorstelde. Het eten was ongelofelijk lekker, de wijn vloeide rijkelijk ( ik hield me in omdat ik meteen na de lunch door mocht naar de sportschool voor een date met mijn personal trainer) en de sfeer was heel gezellig.

IMG_6144

Hoe leuk die vis borden van de Zara Home te combineren met grote witte onderborden.

IMG_6139 IMG_6138

Op het menu stond niet voor niets taart met een uitroepteken!  Deze taarten en de maccarons had Natasja zelf gemaakt. Nog knapper was, dat ik alles heb laten staan….

IMG_6145

Roos Schlikker, tafeldame bij DWDD en columniste van het Parool was ook een van de aanwezige dames. Ook weer zo’n wonderwoman, een hele aardige vrouw.

IMG_6146

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze culinaire creatieve ontwerpster ga dan eens naar haar site www.sadi.nl of ga eens vrijblijvend bij haar langs in haar atelier aan het Singel. Ik zou haar graag weer eens vragen om een avondjurk voor me te ontwerpen maar na die fantastische lunch ben ik heel benieuwd of ik haar ook als cateraar kan inhuren?? Mocht Nederland nog een Martha Stewart zoeken, ik heb haar gevonden.

ING011-405

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s