OPI NAGELLAK MET GEL EFFECT ZONDER LAMP

colours

Neee het is geen 1 april grap, maar sinds kort kan je nu ook gel nagels creëren zonder dat er een UV lampje aan de pas komt. O.P.I komt nu uit met de Infinite Shine die bestaat uit 30 fonkelende kleurtjes. Vandaag nog bij de AH vroeg de cassiere  bij wie ik mijn nagels had laten doen. Ha. Gewoon zelf thuis aangebracht zonder dat ik een lamp nodig had om het uit te harden. De glans blijft 7 tot 10 dagen zitten en je kunt het gewoon met een nagellak remover verwijderen.

Afgelopen vrijdag toog ik naar het Vaudeville theater op de Bloemengracht waar de O.P.I dames Anja en Milou ons weer een warm welkom gaven. Tijdens het ontbijt vertelde ze ons vol enthousiasme alles over deze nieuwe lancering.

OPI-Infinite-Shine-swatch-Get-Ryd-of-thym-Blues

Deze kleur blauw is mijn favoriete kleur. Ik heb hem nu 5 dagen op en nog steeds even mooi. Het is de Het Ryd-of-thym Blues.

IMG_6128-1 IMG_6134

Er zijn 30 nieuwe unieke OPI kleuren en volgend jaar komen daar nog eens 40 nieuwe tinten bij.

IMG_6135

Je brengt de lak in 3 stappen aan:

Je begint met een primer. Breng 1 laagje aan en zorg dat je de hele nagel lakt ook het randje tot onder je nagels. Dit helpt tegen het chippen van de lak. Daarna breng je 2 keer de Lacquer aan. De 2e keer dekt hij heel goed. En de laatste stap is dat je 2 minuten nadat je de kleur hebt aangebracht een royale laag van de top coat aanbrengt. Deze laag zorgt voor een spiegel gladde en glanzende nagel.

IMG_6130

Kijk eens hoe fantastisch het ontbijt was verzorgd door de mensen van Kitchen Cowboy.

 

 

 

IMG_6126-1 IMG_6127 IMG_6125-1

De Infinite Shine (15 ml) € 18,95, De basecoat primer en Shine Top Coat kosten ook €18,95 en is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s