GIORGIO ARMANI EYE TINT

GA_EyeTint_collection_circle

 

Ik kan niet genoeg oogschaduws & oogpotloden in verschillende kleurtjes hebben. Zwart maakt vaak te hard dus kies ik voor de wat lichtere tinten als donker grijs, en tegenwoordig experimenteer ik ook met lichte groene of paarse oogschaduws. Giorgio Armani komt uit met de Eye Tint vloeibare oogschaduws. In 12 luchtige zomerse tinten.

 De Armani Eye tints zijn wel ietwat glanzend en glitterig, dus ik zou er niet voor kiezen om het s’ochtends vroeg al op te brengen. Eerder voor een touch up later op de dag. Ik vind de diverse kleuren prachtig en sprekend. Ze brengen heel snel aan maar doe het nauwkeurig want de textuur droogt snel op, en je kan het daarna niet goed uitwrijven. Ik zou eerder er voor kiezen om het te deppen op je ooglid. Eenmaal aangebracht voelt het heerlijk zacht aan. En je zou ook 2 kleuren kunnen combineren. Door ze uit te werken ontstaat er een mysterieus effect dat je ogen groter doet lijken.

 

Armani-eye-tint-review-15_thumb_695x301

Ze zijn er in 12 prachtige kleuren:

 • N° 1 Obsidian
 • N° 2 Minuit
 • N° 3 Jade
 • N° 4 Émeraude
 • N° 5 Onyx
 • N° 6 Green Iron
 • N° 7 Shadow
  N° 8 Flannel
  N° 9 Cold copper
 • N° 10 Senso
  N° 11 Rose Ashes
 • N° 12 Gold Ashes

Giorgio Armani  Eye Tint 32,00 €

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s