BYREDO AMBER TRIO

535971_fr_xl

Mocht je net als ik een trouwe Skins Cosmetics fan zijn dan ken je vast het modern luxe parfumhuis BYREDO? Mijn favoriete geur is de Black Saffron. Naast vele geuren hebben ze ook de meest heerlijke geurkaarsen. In de US verkopen ze de Amber Collection. Deze bevat 3 geweldige geuren waaronder de Gingembre ( gember). Sinds kort heb ik een ware gember obsessie. Ik gooi het overal in. S’ ochtends in mijn thee, s’middags in mijn homemade soepen en tenslotte gooi ik het bij mijn garnalen curry’s. Heerlijk om nu ook mijn huisgenoten er lekker in huis mee te bedwelmen.

Byredo’s ‘Gingembre’ is dus één van de 3 kaarsen uit het  ‘Amber’ trio collection. De geur kan je omschrijven door patchouli in de basis, met vanille en amber en de spicy gember er aan toegevoegd. Aan de Safran geur is ook Black Pepper toegevoegd, met ook weer patchoeli als basis en de vanille. De Cardamome geur bevat noten als nutmeg ( nootmuskaat) en black pepper gevolgd door violet en patchoeli. De geur doet me denken aan het bakken van gingerbread huisjes met de kids. Een geur die in je keuken thuis hoort. Perfect als je huis te koop staat dan brand je even nonchalant een Byredo Cardamome geurkaarsje en de potentiële kopers gaan gegarandeerd voor de bijl.. veel makkelijker dan een appeltaart te bakken.

De prachtige hand gemaakte glazen zijn in Frankrijk gemaakt en geven de geurkaars net even die extra luxe. Een prachtig cadeautje om te geven én te krijgen.

535970_fr_xl

 

535972_fr_xl

 

 

535971_in_xl

De geurkaarsen van Byredo worden bij Skins Cosmetics verkocht, alleen deze serie nog niet. Wellicht binnenkort. Anders kan je ze nu ook online bij Net-a-porter vinden voor €70 misschien een wel hele dure kaars maar hij brandt maar liefst 60 uur!

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s