BLONDE AGAIN

IMG_5600

Enkele jaren geleden, toen mijn middelste dochter nog heel klein was, vroeg ze s’ochtends aan me:” Mama ga je vandaag naar kantoor of ga je naar de kapper?” Dit zegt geloof ik al genoeg, over mijn frequente kappers bezoekjes. Tegenwoordig zit ik veel minder in de kappersstoel omdat ik nu 3x per week sport en daar is niet tegenop te föhnen. Toch sport het fijner met fris bijgewerkt ( lees: geverfd) haar en zei ik volmondig ja op de vraag van Kimm Koffijberg of ik de Tinta Color van Keune wilde proberen.

Dus zo toog ik twee weken geleden tijdens de lunch naar de prachtige salon van Kimm Koffijberg op de Scheldestraat in Zuid. Zodra ik beneden in de stoel had plaats genomen keek Kimm of ik in aanmerking kwam voor de Tinta Color lijn van het Nederlandse haarverzorgingsmerk Keune. Dit is het nieuwste kleurproduct van Keune wat speciaal geschikt is voor het bijwerken van de grijze uitgroei. Het dekt meteen het grijze haar en je hoeft dus niet 2 kleuren te mengen zoals voorheen. Grijs haar is veel stugger en in de Tinta Color zitten voedende ceramides die het haar juist gladder en zachter maken. Bovendien geeft het een mooie extra glans. Grijze haren zijn moeilijk te dekken maar de Tinta Color heeft de kracht om de schubben van je haar open te zetten en alle ingrediënten aan t haar toe te voegen. Er bestaan nu 13 kleuren haarverf en deze worden in de toekomst uitgebreid.

photo

Toch kwam ik niet in aanmerking voor dit nieuwe Keune haarverf product omdat het alleen geschikt is voor dames die meer dan 60% grijze uitgroei hebben. Thank god zit ik daar, met enkele grijze haren, nog niet aan. Ik kreeg dus de reguliere Keune haarverf ( 2 tinten) in mijn haar. En ik kan niet anders zeggen dat ze het prachtig geverfd heeft. Ook krijg ik de laatste tijd zoveel complimenten dat mijn haar zo glanst.

Koffijberg_120_0

Het is een genot om een middag in de stoel van Kimm te zitten. Je wordt verwend met heerlijke sandwiches, koppen verse muntthee, de meest recente blaadjes en bovenal zeer  fijne gesprekken met de dames die je haar verven, wassen en föhnen.

Koffijberg_120_9

In de salon werken ze met een prijsdifferntiatie dwz dat er verschillende prijzen bestaan voor dezelfde behandeling. Ze werken er met stylistes ( talentvolle kappers zonder langdurige ervaring), met Top stylistes ( met ruime ervaring) en Master Stylistes ( geven je advies welke haarkleur je het beste kunt nemen).

Ik ga heel happy met een frisse blonde lente look het voorjaar in. Dank je wel Kimm.

Deze hight light behandeling kost €90,10. Ga voor meer informatie naar www.koffijberg.nl

Een gedachte over “BLONDE AGAIN

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s