LIPLINER MEETS LIPSTICK

Bobbi-Brown-Art-Stick   Normaliter kies ik voor gloss op mijn lippen maar,… recent ontdekte ik de hele fijne Bobbi Brown’s Art Stick. Dit zijn heerlijk grote potloden die je kunt gebruiken voor het accentueren van je lipcontouren maar je kunt er natuurlijk ook je lippen mee in kleuren. De Art Stick is heel gemakkelijk in gebruik, en je kunt er hele fijne lijntjes mee trekken ( grote puntenslijper bij geleverd). De kleur blijft zes uur zitten en voelt heel comfortabel aan op de lippen. De creamy textuur en verzorgende ingrediënten, zoals sheaboter, zorgen ervoor dat je lippen niet uitdrogen. De stick geeft een matte finish, waardoor de kleur nog intenser oogt. Ik ben al groot fan van dit chunky potlood.

Bobbi-Brown-Art-Sticks-4

Bobbi Brown Art Stick is er in 8 verschillende kleuren €27 en verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf.

BOBBIBROWN

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s