1 MINUUT FACIAL

REN_Flash_Rinse_1_Minute_Facial_75ml_1409741913_main

Voor alle druk bezette dames onder ons, REN heeft een heel fijn product uitgebracht dat binnen, tadaaa.. 1 minuut je gezicht veranderd.  Een doffe huid wordt binnen 1 minuut een steviger, egalere en gladdere huid. Het vermindert meteen tekenen van vermoeidheid. Het wondermiddel heet: REN Flash Rinse 1 minute Facial. Het is een gel, die je aanbrengt op de huid. Daarna masseer je hem enkele seconden in voordat je er water aan toevoegt. Het water activeert de gel en vitamine C komt vrij en wordt in de huid gemasseerd.

Op korte termijn verheldert vitamine C de huid drastisch. Het maakt de teint egaler en heeft een direct verstevigend en verfrissend en niet te vergeten een liftend effect. Op langere termijn wordt ook nog eens de collageen productie gestimuleerd om de huid elasticiteit en stevigheid te verbeteren.

De Flash Rinse 1 minute Facial is geschikt voor alle huidtypes, uitgezonderd voor de gevoelige huid. Om de 3 dagen kan je de gel gebruiken.

Flash Rinse 1 minute ( 75 ml) €38

Verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en De Bijenkorf.

 

Een gedachte over “1 MINUUT FACIAL

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s