THRILL GRILL

Thrill-Grill-3

Het nieuwe hamburgerrestaurant Thrill Grill in hartje Pijp, van meesterkok Robert Kranenborg heeft als slogan ‘For the love of burgers’ en dat klinkt als een goede plek om de hamburgerverslaving van mijn dochters te stillen. Sinds mijn jongste dochter twee jaar oud is, fotografeer ik haar als zij een hamburger eet. Ze is inmiddels tien jaar, en zo heb ik tientallen geweldige foto’s  van haar gemaakt, dat haar snoetje achter zo’n enorme hamburger verdwijnt. De burgers gaan altijd helemaal op, hoe groot ze ook zijn. Toen ik hoorde dat de Thrill Grill bij ons in de buurt was gekomen, werd het tijd om in wind & regen op de fiets te springen en met mijn dochters dit hamburger walhalla uit te testen.

5

Het idee voor Thrill Grill kwam ooit voort uit Robert Kranenborg’s verlangen om de ultieme hamburger te bedenken, iets waar hij meer dan twee jaar mee bezig is geweest. De sterrenchef ging stad en land af, op zoek naar de allerbeste ingrediënten. Het resultaat is oa The Classic Beef Thriller. En deze is fan-tas-tisch! Op de menukaart staan 9 verschillende burgers : oa de traditionele Thriller, een zalmburger, de ‘Skinny Burger’ (zonder broodje). Alle hamburgers worden vergezeld door een augurk van Kesbeke en daarnaast kan je nog een zakje frietjes of een salade erbij bestellen. Voor hele kleine kinderen zijn er 4 heerlijke kids menu’s met popcorn ijs toe.

Ben je geen fan van hamburgers en toch per ongeluk in de Thrill Grill belandt? Dan zou je voor 2 verschillende hotdogs kunnen gaan, een heerlijke waldorf salad of 3 soorten frietjes ( met oa truffel en parmazaanse kaas).

6

Ik had in een hele lange tijd geen hamburgers meer gegeten maar ik ging toch voor de bijl. Daar kreeg ik geen spijt van, want de burger was ongelofelijk lekker. Vooral die home made saus die erop zit in combinatie met het uitgebakken spek van Brandt & Levie, het geroosterde broodje, de uienringen, sla en kaas. Dat maakte de fietstocht in de storm meer dan goed. Hoewel ik op de terugweg, voor straf mijn versnelling een tandje hoger zette om al die extra calorieën er weer af te krijgen.

Thrill-Grill-1-702x336

 

thrillgrillhamburgerrestaurantbaramsterdamnieuw-1024x768 thrillgrillamsterdamlekkerhamburgerbarrestaurantpijp-1024x768 thrillgrillamsterdamburgerbaramsterdamgerarddouplein-1024x768

menu_thrill

Ben je in de buurt en heb je zin in mega lekkere burgers, schroom niet om binnen te lopen. Je krijgt zeker geen spijt. Pas de volgende dag weer op de weegschaal.

Thrill Grill
Gerard Douplein 98
Amsterdam
thrillgrill.nl

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag van 11.00 uur tot 23.00 uur

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s