WEG MET DIE WALLEN

kki_lotus-hydratant-yeux_packshot_480x720

Heb je net als ik het nieuwe jaar goed ingeluid ( door het 4x achter elkaar te vieren) en te weinig nachtrust gehad? Wakker geworden met die bekende wallen en donkere kringen? Door vermoeidheid houdt het vetweefsel meer vocht vast dan normaal. Ik gebruik altijd een ijsblokje of de Vallen en Stoten gel van VSM om mijn wallen te verminderen. De kou zorgt er voor dat de bloedvaten onder het oog samentrekken en dat het vocht langzaam afgevoerd kan worden. Een snel effect bereik je ook met de good -old komkommerplakjes of afgekoelde theezakjes. Vergeet ook de speciale oogcrèmes niet. Ik heb weer een favoriet voor je, de verkoelende keramische oogroller van Kenzo Caress To Moisturize Eyes. Wallen, donkere kringen en puffy eyes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Kenzo Caresse to Moisturize Eyes (15 ml) €35,50

mieux_comprendre-anti_age-belle_de_jour§§

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s