ZACHT VOOR DE WINTERHUID

 

Perricone_MD_Nutritive_Cleanser_177ml_1386065791

 

Nu de verwarming weer hard staat te loeien en de winter in volle gang is heeft ons tere huidje hier zeker onder te lijden. Een te droge lucht in huis kan lijden tot heel wat beauty kwaaltjes denk aan een doffe en schilferige huid. Vaak zijn de meeste reinigers heel streng en strippen de huid van haar natuurlijke olieen. En…dat willen we niet. De Nutritive Cleanser van Perricone geeft je een schone frisse huid zonder je huid uit te drogen. Er ontstaat een helderder en gladder huidoppervlak. Daarbij zit het nog eens bomvol met antioxidanten en is het zeer zuinig in gebruik. Kortom een energie boost voor je huid.

Perricone MD Nutritive Cleanser €45 verkrijgbaar bij Babassu of de City Street Spa of online www.babassu.nl

Een gedachte over “ZACHT VOOR DE WINTERHUID

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s