CREME VOOR DE KINDERHUID

Loverock

Een van mijn drie dochters heeft een droge tot zeer droge huid. Nu heb ik overal door mijn huis en in mijn tassen het -good old- blauwe blikje liggen maar deze kan het probleem toch niet oplossen voor haar. Zo heb ik nu ook s’nachts in haar kamertje een luchtbevochtiger staan die water omzet in koude waterdampen zodat s’ochtends haar huidje weer helemaal gehydrateerd is. I wish, helaas blijft haar huid te droog en oogt ook wat schilferig. Recent ontving ik de Loverock Love Pure Skin Gezichtscrème speciaal voor kinderen.

Een kinderhuid van een baby van een jaar is ruim vijf keer droger dan de huid van een volwassene. De productie van huidvetten is nog beperkt, de huid barrière is nog niet voldoende opgebouwd waardoor de huid dunner en extra gevoelig is. In de leeftijds categorie van 3-12 ( daar vallen alledrie mijn kids onder) is de huid het meest kwetsbaar. Schade die in deze periode van de huid wordt toegebracht ( denk aan de zon) zie je niet altijd direct maar is vaak de oorzaak voor huidproblemen in de toekomst.

LOVEROCK-2013-WEBSIZE-9-336x336

Tara smeert nu sinds een week deze crème op haar gezicht ( plekjes rondom haar neus) en op haar buik en rug en je ziet nu al verschil. De droogheid wordt zeker minder en de huid ziet er niet meer zo geïrriteerd uit. Wat ik als moeder weer fijn vindt, is dat er geen agressieve conserveringsstoffen in zitten, geen sulfaten of parabenen en geen kleurstoffen.

Love Pure Skin crème bestaat uit een bijzondere combinatie van avocado olie, olijfolie, sheabutter, vitamine E en aloë vera. De antioxidanten die in deze werkstoffen zitten wapenen de huid tegen vrije radicalen en zorgen er gelijktijdig voor dat de huid zowel gevoed als gehydrateerd wordt. De natuurlijke zonnefilters zorgen er voor dat de kinderhuid op een natuurlijke manier tegen schadelijke UV-A en UV-B stralen is beschermd. De water- in- olie emulsie van Love Pure Skin zorgt er tenslotte voor dat de huid niet uitdroogt zodat deze ook met koud en guur weer optimaal beschermd blijft. De huid voelt zijdezacht aan en ruikt naar frisse lindebloesem. Ik heb hem vandaag ook op mijn handen gesmeerd zo lekker ruikt het.

Het product bevat 98% natuurlijke ingrediënten en heeft een allergeenvrij parfum. De werkstoffen in de gezichtscrème zijn speciaal afgestemd op datgeen wat de kinderhuid echt nodig heeft; hydraterend en beschermend tegen schadelijke invloeden. Love Pure Skin wordt geadviseerd voor kinderen vanaf 3 jaar. Tja en als dochter van een beauty addict dan ben je er op je 11e ook al vroeg bij met je eigen cremetje.

Je kunt de crème online bestellen op www.loverock.eu en ze hebben er niet alleen huidverzorging voor kids maar ook haar en zonproducten. De Love Pure Skin (50ml) €28,95

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s