DE GEURKAARSEN VAN THE SCENT COMPANY

 

IMG_3990

Afgelopen vrijdag maakte mijn neus overuren toen ik een tête-à-tête had met The Scent Company. Wat is dat een fijne snoepwinkel voor een beauty editor. Ik was er de hele ochtend niet weg te slaan. The Scent Company importeert en distribueert Europese parfumhuizen met de heerlijkste geuren en geurkaarsen. Het zijn voornamelijk Italiaanse, Spaanse, Franse en Engelse geuren met een rijke historie in een klassieke uitstraling. Robert en Liesbeth, de oprichters en tevens een ongelofelijk sympathiek stel, dragen met plezier hun passie uit en weten dit vooral goed over te brengen op al hun bezoekers.

De beleving begon bij mij onmiddellijk al bij binnenkomst, toen ik alle mooie verpakkingen en flacons en geurkaarsen zag staan én rook. Onderstaande foto maakte ik van het geurkaarsen merk Parks London. Binnenkort ook bij Jos Raak te koop. Ongelofelijk lekkere geurkaarsen die eindeloos branden. Parks London is een van de weinige bedrijven ter wereld die kaarsen van begin tot eind zelf produceert. De unieke formule is gemaakt van 100% gecertificeerd veganistische ingrediënten uit hernieuwbare bronnen. Dus zonder aardolie/paraffine. De was 100% natuurlijk en van gecertificeerde veganistische ingrediënten en wordt in huis geproduceerd. Parks London maakt geen gebruik van standaard was blends, maar produceert een volledig eco-vriendelijk product. Voor de Parks mix worden alleen gewassen gebruikt die groeien zonder synthetische meststoffen, pesticiden of hormonen en kan daarom worden beschouwd als biologisch. De lonten zijn loodvrij en gemaakt van natuurlijke vezels. Do I have to say more?? €29 voor een geurkaars.

IMG_3984

Ook was ik erg onder de indruk van het Italiaanse familie bedrijf Tiziana Terenzi.  Dit bedrijf geldt als uitvinder van de kaars met het knisperende openhaard geluid. Terwijl ik nu aan het typen ben, knispert het kaarsje als een open vuurtje op mijn bureau. Dat heeft alles te maken met de speciaal geprepareerde houten lont, de natuurlijke wax en de beste geurstoffen. Dit kaarsenmerk heeft intussen een cultstatus bereikt en speelt in op de laatste trends van exclusieve en high fashion creaties.

Ecstasy, Black fire, Ebony & Teak, Capri Fig, Almond Vanilla, Maremma en XIX March in zwart met goud opdruk glazen pot met deksel. De verkoopprijs van deze geurkaarsen ligt rond de €75

o.9105 503061737_product_1

Tiziana heeft niet alleen geurkaarsen maar ook een porseleinen geur steen gelanceerd. De steen wordt enkele weken ondergedompeld in een parfumolie bad, waardoor je de steen 3 maanden in je huis blijft ruiken. De steen komt met een keramische houder. Zelden heb ik aan een steen mogen ruiken, die zo lekker geurde. Ik zou hem meteen in de hondenmand leggen maar misschien is dat net een iets te dure grap? Geursteen €100

Voor verkoopadressen ga naar www.tizianaterenzi.com  of naar www.parkscandles.com

Een gedachte over “DE GEURKAARSEN VAN THE SCENT COMPANY

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s