ISABELLE CAJFINGER CASHMERETOUCH.COM

isabelle4

De elegante petite Francaise Isabelle, toevallig ook de zus van ontwerper Paule Ka, zit met haar dochters bij mij op school. Ik kom haar dus dagelijks op het schoolplein tegen, met de meest mooie cashmere omslagdoeken en shawls om. Eens in de zoveel tijd geeft ze een gezellige koffie bij haar thuis voor vele dames met verschillende nationaliteiten. Als ik dan door haar huis loop verbaas ik me over alle prachtige kleden, kussens, tafellakens die overal verspreid liggen. Isabelle is alweer zo’n 12  jaar betrokken bij Cashmere Touch. Het is ooit opgericht door Pascale, een vroegere schoolvriendin uit Frankrijk. Isabelle was net bezig om zich te verdiepen in kasjmier ( ze had het altijd koud, welkom in NL ) en het leek haar leuk om kasjimier mee te nemen in haar passie van mode en interiors. Vanaf toen waren de dames samen in business en haalden ze al deze prachtige producten uit Kasjmier in India. 

1531894767028270_4814923153031049360_n

Het lijkt me fantastisch om met dit figuurtje, het zusje van ontwerper Paul Ka te zijn. Alles past !

IMG_0929

isabelle1

Isabelle verkoopt prachtige kleden voor op de grond. Onderstaande shawl heb ik een paar jaar geleden bij haar gekocht en deze heb ik inmiddels over mijn stoelen gedrapeerd. Echt van prachtige kwaliteit.

isabelle2

Dit beddensprei is helemaal met de hand gemaakt. Soms door wel zes tot tien families uit India. In elke familie zijn een of twee familieleden, vooral mannen, die een specifiek ambacht uitoefenen. Van het kammen van de vacht en het reinigen en snijden van de wol tot het weven en kleuren van de stof. Er gaat dus veel tijd in zitten dus er zit zeker ook een prijskaartje aan.isabelle3

Zelfs op de foto kan je zien hoe zacht onderstaande cashmere shawl is. Niemand hoeft het meer koud te krijgen deze winter..

IMG_0930 IMG_0928 IMG_0927 IMG_0926 IMG_0925 IMG_0924 IMG_0923

Deze kussens zijn ook to die for. Wil je meer informatie, ga dan naar Facebook en like de pagina Isabelle Cajfinger & Cashmeretouch.com of ga naar www.cashmeretouch.com

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s