MAISON MARTIN MARGIELA REPLICA

Maison-Martin-Margiela-Replica-3474

Soms loop je tegen een geur op en dan weet je meteen dat het de jouwe is. Het overkwam me tijdens een perslancering van de Replica Collection van Maison Martin Margiela. Kennelijk hield ik vroeger enorm van kermissen, suikerspinnen & lollies want de geur die mij het meest aansprak heette: Funfair Evening. Martin Margiela heeft drie geuren gecreëerd die onze herinneringen moeten wakker schudden.

De drie geuren roepen direct beelden en impressies op. Ik zal ze nog even belichten:

Flower Market, denk aan vers gesneden bloemen, dauwdruppels op bloemblaadjes, emmers en vazen gevuld met water, al deze geuren zijn gevangen in Flower Market. Transparante noten van fresia en rozenblaadjes uit Grasse ( heel mooi daar) in combinatie met crème achtige noten van jasmijn en tuberoos. Een boeket van texturen. Een heerlijke lichte bloemengeur.

Beach Walk, een wandeling langs zee. Voetjes in het zand. Golvend die je huid aanraken. De zon die op je straalt. Beach walk roept de herinneringen van een zomerse dag op. Het bevat bergamot, citroen en roze peper, verslavende geuren van kokosmelk, musk en heliotroop. Een heerlijke zachte geur die vleugje zout onthult.

Funfair Evening, de warmte van de nacht, het geluid van gelach en speelse melodieen. Kleur heerst levendig en exsplosief. Een geur van snoep vult de lucht. Vanaf de eerste adem komt de sfeer van de kermis naar boven. Noten van appel en steranijs vermengt met marshmallow, caramel en oranjebloesem. De amber en musknoten verlichten de geur. Deze geur is verslavend, ik ruik en proef die suikerspin meteen weer…

Maison Martin Margiela Replica geuren ( 100 ml ) € 71

 

Maison-Martin-Margiela-Replica-3472

 

Dit zijn overigens niet recente geuren. De meest recente geur van Martin Margiela is Untitled. Deze heb ik nog niet mogen ervaren maar hij zal vast weer heel fijn zijn.

503358633_product_1

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s