& OTHER STORIES

other-stories-s

Amsterdam is weer een mooie high-end label rijker, & Other Stories. Hét zusje van H&M & COS. Moesten we tot nu toe nog uitwijken naar Londen of Parijs, vanaf nu kunnen we dus in ons eigen stad losgaan op al het moois dat & Other Stories ons te bieden heeft. Zowel kwalitatief goede en toch betaalbare en vooral mooie kleding, schoenen, accessoires, tassen, lingerie, en natuurlijk beautyproducten. Je kunt hier producten vinden van het eigen merk van & Other Stories, maar ook een aantal merken uit het buitenland. Zo heeft & Other Stories, cosmetica, skincare en bath & body producten. De Amsterdamse vestiging is de eerste winkel van &Other Stories in Nederland en zit in het oude Intertoys winkel op de Heiligeweg. Thank god dat deze verdwenen is. Ik heb er heel wat uurtjes in de rij voor de kassa doorgebracht. Dus 650m2 met alleen maar betaalbare fashion en beauty. Hoe fijn.

other-stories-amsterdam

other-stories_jumbo

& Other Stories lanceert meteen vier nieuwe eau’s. Helemaal in de style van het huis. De geuren zijn complex en verfijnd, met een geheel eigen signatuur. Iedere eau de toilette bevat onverwachte combinaties van eersteklas natuurlijke bestanddelen voor een rijke geur. Er zijn 4 geuren, de Fig Fiction, Punk Bouquet, Botanic Whisper en Moroccan Tea. Voor iedere mood en iedere stijl een geur. Want wat is een knappe garderobe zonder bijbehorende reuk? Naast de Moroccan Tea is mijn andere favoriet de Botanic Whisper dat is een groene geur met noten van koriander, magnolia en gardenia. (30ml) €30

15424300020_b635787c59_c 14989595993_500190d51c_c 15607059651_b5c14f0c38_cDe nagellakjes zijn ook heel fijn net als hun geurkaarsen. Loop eens de winkel binnen en ervaar zelf hoe fijn dit mooie label is.

& Other Stories, Heiligeweg 26-28 Amsterdam

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s