CURVALIOUS BABY

redken-curvaceous-wind-up-reactivating-sprayEr zijn momenten dat ik even geen tijd heb om na de sportschool of na een spontane regenbui mijn haar te drogen en stylen. Gevolg: krullen. Overal krullen. Veel te veel krullen. Een hoofd vol met krullen. Afrokrul, schapendoeskrul, en ook nog een paar verdwaalde Shirley Temple krullen. Het maakt niet uit, mijn gestylde haar transformeert zich binnen enkele minuten tot krullenkop. Als ik ze dan toch heb, voor maximaal een middag ( langer trek ik echt niet) kan je ze maar beter goed tot uiting laten komen. Volume is hét toverwoord. Dus voor die korte momenten dat mensen mijn afro look zien, gebruik ik een krul activerende spray. Dan maar een hele goede stevige op en top maxi krul. Recent heb ik de Redken Curvaceous Wind Up spray ontdekt. De naam alleen al vind ik te gek. De Wind Up geeft een lichte versteviging en definitie aan de krul.

Deze volume spray houd je haar in model, geeft het glans en zorgt voor voldoende hydratatie. De styling polymeren geven nog extra bescherming.

Hoe te gebruiken: breng het aan op handdoekdroog haar en spray gelijkmatig over je hele haar. Gebruik daarna een föhn met diffuser of laat het, zoals ik altijd doe, je haar natuurlijk opdrogen. De spray kan ook op droog haar aangebracht worden om het haar te scrunchen. Geniet van je prachtige golvende curvy krullen.

curvaceous-redken-2

REDKEN Curvaceous Wind Up (145 ml) €29,50

Een gedachte over “CURVALIOUS BABY

  1. Ik gebruik geen steiltang meer en ga voor de krul. Heb behalve moroccainoil alleen wat gel van mijn zoontje wat ik er in doe/masseer.

    Dit lijkt mij een musthave!!

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s