SISLEY ZWARTE ROOS OLIE

02785385719

Olie is dé beauty elixer van 2014. Al eeuwenlang gebruiken we olie geperst uit zaden, noten, olijven om ons lichaam en haar mee in te wrijven. Nu heeft Sisley een heerlijke zachte olie de Huile Précieuse a la Rose Noire uitgebracht, die geschikt is voor de wat ouder wordende (droge) huid. Deze heerlijke olie helpt je direct van die trekkerige zomerhuid af. Vooral nu je huid de afgelopen maanden te lijden heeft gehad van teveel zon ( en héél veel regen), is het heerlijk om je huid te verwennen met een rijke olie.

De olie voelt satijn zacht aan en heeft een voedende werking. Het vult het verloren vocht en lipiden ( vetten) aan. De olie zit vol met natuurlijke extracten, omega 3 en 6 vetzuren en zwarte roos en Sisley’s wonder dederolie. Dat maakt je huid stralend en rekent af met fijne lijntjes. In het hart van de formule bevindt zich de weelderige en krachtige Zwarte Roos, een combinatie van de etherische oliën van Bulgaarse roos en magnolia.

Deze extracten hebben een zuiverende, kalmerende werking en prikkelen de zintuigen. Rimpels en lijntjes zijn zichtbaar gladgestreken, de huid heeft een jeugdige uitstraling en straalt weer. Je brengt ’s ochtends of s’avonds drie tot zeven druppeltjes aan op een gereinigde huid. Je zult zien dat deze olie je huid onmiddellijk hersteld, verkwikt en een satijn zachte finish over je huid legt zonder dat deze gaat glimmen. Sisley fans zullen heel blij worden met deze nieuwe aanwinst..

 

sisley109_1

Sisley, Huile Precieuse a la Rose Noir € 162 ( 25 ml) vanaf nu te verkrijgen.

Een gedachte over “SISLEY ZWARTE ROOS OLIE

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s