MODERNE MUZE

Estee-Lauder-Modern-Muse-Fragrance

Modern Muse. Vanaf volgende week ligt deze heerlijke geur in de winkels. Ik kreeg hem al voor de zomer in handen en ik ben onder de indruk van Estée Lauder haar nieuwste eau de parfum. De combinatie van de super vrouwelijke geurnoten Arabische jasmijn en frisse lelies en enkele krachtige houtnoten zorgen voor een spannend contrast. Een tikje exotisch ook. De geur is geïnspireerd op de moderne vrouw en haar dynamische levensstijl. Nou zijn we dat niet een beetje allemaal? 

Vanaf het moment dat ik de verpakking en de flacon in handen kreeg, was ik al fan. De zachte roze kleur van het glas en de spuitdop in de vorm van een strikje zien er te leuk uit. Het gezicht voor de Modern Muse-campagne is Estée Lauder-ambassatrice: Arizona Muse. Het model dat bekend staat om haar brede wenkbrauwen. De tv-spot werd opgenomen in het Guggenheim museum in New York City. In de commercial draagt Arizona een jurkje voorzien van acht strikjes, samen met het strikje op de fles zijn er in totaal negen strikjes: het oorspronkelijke aantal muzen dat kunst en schoonheid inspireerde in de Griekse mythologie.

Nieuw-parfum-van-Estee-Lauder_focus

In de Harpers Bazaar van deze maand staat een leuk interview met Arizona. Daarin geeft ze een beauty tip waar ik ook erg in geloof. Mix je foundation met een druppel Estée Lauders Advanced Night Repair, dat maakt je huid extra stralend. Dat klopt, probeer het maar eens mocht je Advanced Night Repair op je nachtkastje hebben staan.

De geur ligt vanaf 1 september in de winkels. Vanaf €50 ( 30 ml)

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s