I ♥ SLOANE STATIONERY

 

slideshow_3

Ik heb een paar verslavingen. Eén daarvan is notes books. Vroeger spaarde ik nog voor die lichtblauwe Smythons notebooks. Op mijn jaarlijkse agenda na, zijn deze niet meer te betalen. Ik sprong daarom een gat in de lucht toen mijn vriendinnetje Nathalie haar sieraden business Fabrizio Giannone aan de kant zette, om haar eigen bedrijf Sloane Stationery op te richten. Bij ambachtslieden in London, laat Nathalie -very cute- notitieboekjes en andere accessoires maken. Qua uiterlijk vallen ze in de catagorie Smythons, maar Nathalie’s boekjes zijn vele malen goedkoper en hipper. Ieder notebook wordt nog met de hand gemaakt en krijgt het fijnste Italiaanse papier. In Florence krijgen ze nog een gouden finish. De kaft bestaat uit een mooie reptielen print en heeft een grappige gouden opdruk.

Nathalie woont met haar man en drie kindjes in hartje London en reist voor haar succesvolle bedrijf de hele wereld rond. Dat kost haar geen enkele moeite want ze spreekt maar liefst 8 (!!!) talen vloeiend.  Overal in de mooiste warenhuizen kan je Sloane Stationery vinden. Sinds haar notesbooks ook op Gwyneth Paltrow’s GOOP stonden heeft haar business een nog grotere vogelvlucht gemaakt. Overigens, heel irritant die vriendinnen die zo mooi, slim, en super succesvol zijn, maar omdat Nathalie ook nog eens heel geestig is maakt dat alles goed.

nathalie-colourV1

Sinds kort zijn er hele mooie IPhone covers in de collectie bij gekomen. Ze zijn er in verschillende kleuren en teksten. Je kunt ze online bestellen voor rond de €21 en dan word je IPhone opgepimpt met een leren hoesje & grappige tekst.

Iphone-newsletter

ss-products-phone-blue-zoom

ss-products-phone-red-zoom ss-products-phone-green-zoom

foto 1[5]

Behalve bestaande opdruk kan je ook kiezen voor personilised notesbook. Alles kan, heb je een gekke titel laat het erop drukken. En hoe leuk is een gepersonaliseerd fotoboek? Ook om cadeau te geven. De foto hierboven is de verzameling die ik tot op heden heb op gebouwd. Er mist nog een fel roze die ik ooit van Beau Monde heb gekregen maar deze is hoogstwaarschijnlijk al door één van mijn dochters ingepikt. Helaas is zo’n verslaving al genetisch bepaald.

www.sloanestationery.com

 

Een gedachte over “I ♥ SLOANE STATIONERY

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s