Beauty tip van de week:

VSM-arniflor-vallen-en-stotenWakker worden met dikke ogen, vochtzakjes onder of boven je ogen? Last van prachtige donkerblauwe kringen, of gewoon ordinaire wallen? Dan heb ik nu dé beauty tip voor jou. Smeer wat Arniflor Vallen & stoten gel van VSM erop en je ogen trekken meteen strak. Deze gel lag standaard in mijn keukenla tussen de Ibuprofen, Finimal, hoestdrank, pleisters etc.

Inmiddels heb ik deze 1e hulp gel verhuist naar mijn ijskast want verkoelende gel werkt net nog even beter. Overigens kreeg ik deze beauty tip van mijn fysiotherapeute Marije. Terwijl zij mijn onderrug aan het kraken was, viel me op dat haar hardnekkige wallen als sneeuw voor de zon waren verdwenen. Ze baalde al maanden van die vochtzakjes onder haar ogen en ze had mij voor de zomer al om advies gevraagd. Ik had haar wat cosmetisch artsen doorgegeven. Recent heeft zij haar probleem zelf opgelost en als je eens goed naar de titel van dit gelletje kijkt dan begrijp je zelf ook wel waarom dit een fantastisch product is voor zwellingen rondom je ogen.

Ik ga nu snel een tweede tube kopen want het gaat nu vechten worden wie deze crème het hardst nodig heeft? Dat zijn of mijn spelende kinderen, mijn boksende man of voor mijn  puffy eyes.

VSM Arniflor Vallen en stoten gel €8,30

Een gedachte over “Beauty tip van de week:

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s