CLINIQUE SMART CUSTOM-REPAIR SERUM

 

 

Clinique-Smart-with-Ingredients

Iedere huid vertelt een verhaal. Er is schade die je ziet, en schade die je niet ziet. Zo lag ik ooit met mijn gezicht in een apparaat die mijn UV schade meette. Ik schrok me dood. Deze schade was niet aan de buitenkant te zien maar dus wel van binnenuit. Sindsdien bescherm ik me nog veel beter want uiteindelijk gaat de buitenwereld wel die schade zien. Vijf jaar lang hebben de onderzoekers van Clinique erover gedaan om combinaties van zeer werkzame ingrediënten met kalmerende stoffen te onderzoeken. Het resulteerde in een cocktail van ingrediënten die harmonieus samenwerken in het meest milde serum ooit: Clinique Smart Custom-Repair Serum. Het serum maakt gebruik van een precisie-herstel-technologie die zowel de schade herstelt die je ziet, als de schade die je niet kunt zien. Een beschadigde huid zendt noodsignalen uit. Clinique Smart Custom-Repair Serum pikt deze signalen op, begrijpt ze en stuurt de juiste werkstoffen naar de juiste plek om de schade zichtbaar te herstellen. Als een werkstof op een bepaalde plek niet nodig is dan worden ze ‘on hold’gezet. Wow wat een slim serum!

CLINIQUE-Smart-Custom-Repair-30-ML-Cap-On-INTL-Icon

Wat doet het?

1. Verbetert de huidconditie met kalmerende ingrediënten Zoethoutextract en Cafeïne optimaliseren de werking van de huidcellen en houden irritatie op afstand.

2. Egaliseert een onregelmatige teint, vermindert pigmentvlekjes en een doffe huid

3. Vermindert – het ontstaan – van pigmentvlekjes

Neem twee pompjes in je handpalm en masseer het serum zachtjes met je vingertoppen in de huid. Zo stimuleer je meteen de microcirculatie. Je kunt het 2 x per dag aanbrengen. Vergeet niet daarna nog een dagcreme met een spf te gebruiken.

 

Clinique Smart Custom-Repair Serum  €67 euro (30ml) of €96  (50ml) vanaf nu te verkrijgen. Clients|Clinique

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s