MYTHIC OIL

MYTHIC-OIL-SÈVE-PROTECRICE-HAARPFLEGE

Nu ik vaker in het zwembad te vinden ben dan voorheen, betekent dat ik steeds vaker mijn haar moet wassen, föhnen & stijlen, wil ik niet met afro/kroes haar over straat gaan. Regelmatig gebruik van hete styling apparaten is niet goed voor je haar. Dat weet iedereen. Ik zie mijn haar meteen droog, dof en broos worden. Daarom is het essentieel dat ik het goed bescherm. Mythic Oil komt nu uit met de Sève Protectrice. Deze crème biedt een hittebescherming tot 230 graden. Deze crème is verrijkt met zwarte komijnolie. Vroeger werd dit medicinale ingrediënt al door de Farao’s gebruikt. Het is een effectief middel tegen verbranding. De gladde fluwelen textuur van deze balsem biedt bescherming bij zeer hoge temperaturen. Aangezien ik mijn styletang op de hoogste stand zet ( 230 gr, the only way to kill the kroes haar ) is deze crème perfect voor mijn haar.


How to:

  • 1: Breng de creme aan op handdoekdroog haar nadat je je haar gewassen hebt met shampoo en/of conditioner.
  • Stap 2: Kam het haar goed door en fohn je haar droog. Je kunt je haar daarna nog stylen met stijl of krultang.
  • Stap 3: Je kunt er daarna nog voor kiezen om andere stylings producten als argan oil aan te brengen voor de perfecte finishing touch.

 

L’ Oreal Professionnel Mythic Oil (125 ml) € 21 is uitsluitend bij salons of kappers te verkrijgen.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s