BODYFIX

bodyfixbindweefselmassage   foto credits: Beautyjournaal

Sinds ik eindelijk weer eens een serieuze poging onderneem, om nu voor eens en altijd een heleboel gewicht te verliezen, heb ik er meteen maar een projectje van gemaakt. Buiten het wekelijks wegen bij Marijke van New Fysics, zwem ik nu 1 a 2 keer per week ( in voorbereiding op de Amsterdam City Swim), sport ik wekelijks bij Soda, en fiets ik twee keer per week richting het Legmeerplein om mij door de vakkundige handen van Agnieszka ( Bodyfix ) op haar massage tafel tot moes te laten kneden ( lees: pijnigen). Lang leve de bindweefselmassages. 

Vanochtend werd ik er pas goed wakker, toen niet alleen Agnieszka maar ook Silvia mij ging masseren. Er was tijdnood, de wachtkamer zat vol. Deze zit vaak vol met BN’ers als Lieke van Lexmond, Patty Brard, Wendy van Dijk of zoals vandaag met Jessica Durlacher. Al deze vrouwen zijn naar mijn idee super slank. Toch zorgt dé anti- cellulite expert van de sterren Agnieszka ervoor dat ieder opkomend bultje of sinasappelhuidje op hun welgevormde showbizz benen meteen wordt weggemasseerd. Thank god moeten zij er ook moeite voor doen om in shape te blijven.

Even terug naar vanochtend, opeens zaten er 4 handen aan mijn lichaam. En het ging er niet zacht aan toe. Het was niet van ‘ik doe even lekker een oogje dicht’. Met grof geschut kneedden de Poolse dames mij van onder naar boven en van links naar rechts. Ik voelde me letterlijk een bal deeg die met een deegroller naar hartelust werd uitgerold, in elkaar werd geknepen en plat werd gestampt. Geluid maken, als jammeren, huilen of zelfs schreeuwen durf ik niet te doen met een volle wachtkamer naast je. Het was letterlijk op m’n kiezen bijten en afwachten tot het half uur weer voorbij was. Toch wordt de pijn iedere keer minder. En de dames kunnen het echt goed. Niet normaal wat een kracht zij in hun handen hebben.

Het liefst zou ik nu een foto maken van – ik overdrijf niet- 400 paar blauwe plekken in vorm van vingertoppen op mijn bovenbenen en armen. Het mooie is dat die blauwe plekken ooit zullen verdwijnen én dat de dames met hun bindweefsel massage na 3 keer al resultaat zagen. De massages stimuleren mijn doorbloeding en stofwisseling en zette als bijkomstigheid ook nog eens mijn vetverbranding aan. Ik kan echt zeggen dat ik ook verschil zie ( als ik die blauwe plekken even wegdenk). Volgens Agnieszka is mijn buik veel platter en ziet zij mijn huid en benen met de week strakker worden. En zakt mijn broek nu al iets af?? Ook bij NF geeft de weegschaal aan dat mijn vet percentage wekelijks daalt. Ik ga nog even door, alleen nu nog even een mooie manier bedenken hoe ik onzichtbaar het zwembad in verdwijn want die blauwe plekken doen het allerergste vermoeden…

bodyfix

Bodyfix, Legmeerplein 7 email: info@bodyfix.nl  €45 voor 30 minuten.

4 gedachten over “BODYFIX

  1. Wow… Heftig! Fijn review. Ik wil ook. Niet voor het afvallen wel om strakker in mijn vel te zitten.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s