JO MALONE IN AMSTERDAM

Jo Malone London Boutique Amsterdam (1)

Het Britse high end beauty merk Jo Malone London heeft sinds vandaag haar deuren in Amsterdam geopend. Jo Malone is gevestigd in een prachtige boutique, die je op de begane grond in de Bijenkorf kunt vinden. 

Wat zo’n twintig jaar geleden begon met één Jo Malone boutique in London ( om de hoek bij  Harrods) is nu een hit in 33 landen. Gelukkig kunnen wij sinds vandaag ook genieten van de heerlijke geurkaarsen, parfums en badproducten in zowel de Bijenkorf van Den Haag als in Amsterdam.

Jo Malone London Boutique Amsterdam (2)

Mijn favoriet is de Lime Basil & Mandarin. Deze moderne klassieker ruikt als een Caribisch briesje; peperige basilicum en aromatische witte tijm geven een fijne twist aan de limoengeur. Het leuke is dat de parfums zijn zo op elkaar afgestemd dat je ze naar eigen smaak en gemoedsrust kunt combineren.

De luxueuze Jo Malone parfums worden verpakt in karakteristieke kartonnen dozen, die inmiddels gewilde verzamelobjecten zijn. Zo’n doosje gooi ik echt niet weg. Recent heb ik nog in een Jo Malone gift wrapping workshop mogen volgen, met hieronder het resultaat.

IMG_3846 IMG_3847 IMG_3848

Het was niet makkelijk maar als de strik er eenmaal zit dan is de doos of de tas op zich al een cadeautje. Kan je nagaan hoe mooi het volgende cadeautje zal zijn als je het eenmaal hebt uitgepakt.

Welcome Jo Malone Amsterdam.

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s