La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator

nordstrom-beauty-whats-new-prairie

Na een weekje Marokkaanse en Spaanse zon, mag er weer flink gescrubt worden. Niets is zo fijn om een Spa @home te creëren. Heerlijk een bad vol laten lopen, badolie erin, kaarsjes aan en een fijne scrub bij de hand. Ik vind het heel belangrijk om mijn huid goed te reinigen. Minstens 2 keer per dag. 

La-Prairie-2013-Cellular-Mineral-Body-Face-Exfoliator-Promo

De VisaPure van Philips gebruik ik als extra tool om mijn gezicht te scrubben. Ik haal daar zowel de dode huidcellen als het vuil mee weg, zodat de weg vrij is voor werkstoffen uit serums en crèmes. Sinds een weekje ben ik in het bezit van de Face Exfoliator van La Prairie Cellular Mineral lijn, die overigens pas over 2 weken in de winkel ligt. Met deze prachtige witte tube bij de hand creeer je pas echt een luxe spa gevoel.

Recent gebruikte ik deze scrub voor het eerst. Het is een rijke zijdeachtige creme. Als je je gezicht er mee in masseert voel je het kwarts kristal en het pure diamant en toermalijnpoeder die je onzuiverheden meteen verwijderen. Het voelt aan als heel grof zeezout. Het trekt snel in maar duurt wel even voordat je al dit grove stukjes diamant van je huid hebt afgespoeld.

Minerale exfoliatie is een makkelijke manier om zowel direct als op lange termijn resultaat te bieden. Het verwijdert de bovenste lagen van dode huidcellen samen met onzuiverheden. ingrediënt Rosa Centifolia ( de roos met honderd bloemblaadjes) geeft mijn huid een verzachtend effect. Het ingredient Glycerine beschermt de vochtbarriere van mijn huid. Ik zeg altijd maar, bezuinig niet op anti-age producten met veel werkzame stoffen. Het liefst van grote merken die heel veel geld steken in onderzoek. Deze scrub doet echt wat hij zegt,en gaf mij onmiddellijk resultaat.

Na de La Prairie scrub sessie ging ik met een heerlijke frisse gehydrateerde huid mijn bed in. De volgende dag wakker werd ik wakker met een zachte huid met een prachtige gloed. Ook met nog steeds het Marokkaans/ Spaanse kleurtje. Pure luxe deze scrub.

  • La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator (100 ml) €114
  • La Prairie Cellular Mineral Body Exfoliator (100 ml) €114

Let op: hij ligt pas over 2 weken bij de luxe parfumerie, vanaf juni as

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s