De Beauty Pillow

23763-Satijnen-Kussensloop-Petrol-Beauty-Pillow-1-exemplaar

Excuses voor mijn afwezigheid de afgelopen week. Er zijn soms momenten, dat ook ik word ingehaald door de tijd. Direct na de (té drukke) paasdagen ging ik met mijn man vier dagen naar Marrakech, om te vieren dat we 12.5 jaar getrouwd waren. Een mijlpaal noemen ze dat tegenwoordig. En mijlpalen zijn er om gevierd te worden.  Meteen daarna vlogen we door met de kinderen naar Spanje waar we een weekje bij vrienden in Soto Grande mochten vertoeven. Na een fantastische week reden we door naar Granada waar ik mijn man & kids de plekken liet zien waar ik in een ver verleden ooit Spaans heb gestudeerd. En na een weekje zwembad wilden we de dames ook nog wat cultuur bij brengen door ze het Alhambra en het Albaycin te laten zien. Je begrijpt, er was weinig tijd over voor een dagelijkse beauty blog. Maar ik ben weer terug, frisser en uitgeruster dan ooit. De kids zitten sinds vandaag weer op school en ik heb mij net door een enorme stapel post en pakketjes heen gewerkt. Daar trof ik ook een prachtig mooi wit satijnen Beauty Pillow aan. Aangezien we een 1/3 deel van ons leven slapend doorbrengen en ik afgelopen vakantie veel heb kunnen bijslapen, en nu alweer naar mijn bed verlang, dacht ik hier mee te beginnen. 23766-Satijnen-Kussensloop-Wit-Beauty-Pillow-1-exemplaar   Ik weet al sinds lange tijd dat het het slapen op een satijnen kussen heel goed voor je haar is. Satijn zorgt ervoor dat haar makkelijker door kambaar en nog glanzender wordt. Het voorkomt daarbij ook nog eens gespleten haarpunten. Daarbij word je minder snel wakker met vet haar en zit je haar vaak nog goed in model. (lees: geen pluis) Nu beweert Beauty Pillow dat dit satijnen kussen ook heel goed is voor je huid. Door de fijne gladde structuur van het satijnen kussen behoudt de huid zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Je huid wordt niet geïrriteerd en voelt na een nachtje slapen lekker glad aan. Het slaapt verkoelend. kleuren_pillow   De kussens zijn er in 12 kleuren en hebben een standaard maat van 60 x 70 cm. Wassen in 40 graden en ze mogen gewoon mee in de droger. Verder kunnen pollen of andere enge beestjes als huisstofmijt zich niet nestelen in het fijn geweven satijn. beauty-pillow-kussens In Amerika is het al een echte hype. Iedereen schijnt er mee te slapen. Ik kan me deze satijnen kussens nog wel herinneren uit Dallas en Dynasty, maar vanavond zal dit sexy kussensloopje mijn slaapkamer een beetje up spicen…. Beauty Pillow is te bestellen via www.beautypillow.nl en kost € 22,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s