CLINIQUE LASH POWER FEATHERING MASCARA

Clients|Clinique

Ik word altijd blij als er weer een nieuwe mascara op de markt is. Tegenwoordig kunnen ze zoveel meer en worden de borsteltjes met de dag meer hightec. Zo heeft Clinique nu de Lash Power Feathering Mascara uitgebracht. Met natuurlijk een heel innovatief nieuw borsteltje. Jaaaa die moest ik natuurlijk uitproberen. 

De mascara voelt al heel vederlicht aan en het zachte borsteltje is speciaal ontwikkeld voor ultra lichte en lange wimpers. Als ik het borsteltje van de basis van mijn wimper naar de top beweeg  worden de wimpers van elkaar gescheiden en maximaal verlengd.

De mascara bevat een anti klonterformule ( op basis van polymeren, die zijn geïnspireerd op unieke eigenschappen van honing). De mascara heeft een zachte formule en kan in meerdere lagen worden aangebracht. Ik heb meestal 2 tot 3 lagen nodig om het gewenste effect te bereiken.  Hij vlekt of klontert niet en kan je heel eenvoudig met warm water verwijderen. Dep een wattenschijfje in wat warm water en je haalt het er zo af.

Het mooie is aan deze mascara dat deze ontwikkeld is voor vochtige Aziatische klimaattypen dus hij is bestand tegen zwembad & zeewater en vochtige lucht. Maar ook tegen traanvocht, regen en zweet. Kortom de perfecte mascara voor mij. Als ik al 1 tel op de fiets zit gaan mijn ogen al zo door wind of regen tranen en ben ik blij dat ik niet met de bekende panda look op mijn afspraken verschijn. Ik ga nu de mascara uittesten in een Europees klimaat ( daar zweten we ook) en hou je op de hoogte..

Probeer hem eens, je zal blij zijn met je volle weelderige wimpers..

 

 

 

Clinique Lash Power Feathering Mascara INTERNATIONAL open Clients|Clinique

 

De mascara is getest voor gevoelige ogen en dragers van lezen. Hij is vanaf nu verkrijgbaar in kleur Black Onyx voor €21,80

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s