L’Oréal Sunkiss Jelly

sunkiss_jelly_tube_01

Herinner je je Spray blonde nog?? Ik heb heel wat zomers dit chemische goedje in mijn haar gesprayed in de hoop dat het enkele tinten lichter werd. Dat werd het zeker, want ik sta op menig foto met een geel bosje stro. Gelukkig gaan die spray’s ook met hun tijd mee en heeft L’ Oréal Paris de Casting Sunkiss Jelly uitgebracht. Dis een een gel die ervoor zorgt dat  je haar 1 a 2 tinten opgelicht worden. De werking wordt geactiveerd door warmte en je krijgt een onmiddellijk zomers effect.

sunkiss_jelly_10

 

Deze oplichtende gel geeft dof, futloos haar een enorme zonnige boost, vergelijkbaar met het effect dat zonlicht op je haar heeft. Onderzoek heeft aangetoond dat het haar opgelicht wordt met 1 à 2 kleurtonen, that’s what we like. En wat ik er helemaal fijn aan vind is dat deze Casting Sunkiss Jelly geen ammoniak bevat dus in tegenstelling tot vroeger ( bosje stro na 1 zomer sprayen) heel zacht is voor je haar. Bovendien is de formule verrijkt met beschermende ingrediënten en camelia zaadolie, dat de haarvezels verzorgt. Het bevat een heerlijke, zonovergoten geur met een zomerse uitstraling.

Maar nog even terug naar deze gel, de bestanddelen reageren op warmte, dus je kunt de oplichtende werking naar wens versterken. Als de temperatuur stijgt, lost er meer melanine op en dat zorgt voor een intens oplichtend effect. Als je het haar aan zonlicht blootstelt, kan het oxiderende effect van de UV-straling op de melanine ook het oplichtende resultaat tot in de vezels versterken. Wat is Doutzen verder prachtig he, als het gezicht van L’ Oréal Sunkiss Jelly. Dat prachtige haar. Zolang we maar goed blijven door smeren met de Sunkiss Jelly krijgen we vanzelf ook wel haar body???

Voor Sunistas die net als ik van het zonnetje houden..

L’ Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly is verkrijgbaar vanaf mei voor €10,99

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s