RITUALS SPA

Rituals Spa Amstelveen-3

Soms moet je van de nood een deugd maken, en tussen 2 hockey poules een massage boeken. Dus vorige week reed ik eerst de jongste dochter naar AMVJ, daarna door naar Amstelveen en zette ik de middelste dochter af bij Pinoké. In sneltrein vaart keerde ik om en reed ik naar het Amstelveen’s Stadshart waar ik welkom was in de Rituals winkel voor een ontspannend Oosters verwenmoment.

Rituals Spa Amstelveen-1

Gehaast rende ik daar naar binnen, roepend dat ik precies 55 minuten de tijd had voordat ik mijn jongste dochter weer bij AMVJ moest ophalen. De dames van Rituals hadden meteen door dat ze hier hard aan het werk moesten om het stressniveau van deze klant te verlagen. Ik mocht boven, op de 1e verdieping naast een grote Buddha plaats nemen, kreeg een heerlijke Rituals thee in mijn handen gedrukt en wachtte ik op de muziek van ruisende bamboo takken, op mijn masseuse. Ik kwam onmiddellijk tot rust.

Rituals Spa Amstelveen-4

De behandelkamers waren ook prachtig. Je kunt kiezen uit een kamer voor 1 persoon maar ook zijn er kamers voor deux. Leuk toch om een keer met je moeder of dochter, vriendin of man een massage te nemen. Niet dat je gezellig bij kan praten want je valt geheid in slaap. Het gedempte sfeerlicht, de geurende Rituals kaarsen, de prachtige orchideen geven je het gevoel dat je je in Bali waant. Het was voor mij na afloop dan ook even schrikken dat ik me 1 hoog in het Amstelveense Stadshart bevond…

Er zijn talloze behandelingen, van massages tot facials, van manicures tot pedicures. Van waxing tot lifting. Ik koos voor een heerlijke ontspannende – ik moet straks weer hockey poule rijden- massage. Het was fantastisch. De Rituals dame kon heel fijn masseren, binnen no time lag ik te slapen. Het was allemaal zo ontspannend. Herboren nam ik na 55 minuten weer plaats in mijn auto en kon het hockey poulen weer beginnen. Mocht er de tijd voor zijn dan raad ik dit iedereen aan.

Er zijn ook vele andere massages als Tatsu D-Stress massage,  Hot shell massage, Tao Bamboo massage, Ayurveda detox massage, Hammam body treatment klonken mij ook als muziek in de oren. Mocht ik de volgende keer wat meer tijd hebben dan boek ik zeker één van deze massages, en dan laat ik het hockeyrijden even aan de andere moeders over…

Er zijn Rituals Spa’s in Almere, Amstelveen, Heemstede, Zwolle en Knokke ( België)

www.rituals.com 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s