JUST AN ORDINARY DAY @THE OFFICE

9e24a22681620c0211f3b1239693e8f0foto:stylizimo

Vaak wordt gedacht dat beauty redacteuren een heel glamorous life hebben. Hoppend van het ene persevent naar het andere, nippend aan een glaasje champagne krijgen we in een paar uurtjes de nieuwste beauty producten onder ogen. We mogen het ervaren, voelen, ruiken en uiteindelijk gaat er nog een goodiebag ( uh.. dat noemen wij een persbag) met ons mee naar huis.

Gisteren was weer zo’n dag. Het begon met een Alzheimer (fundraising) meeting in het VUmc. Very glam. Heen en terug met de tram naar het VUmc. Na afloop van de succesvolle en altijd gezellige meeting, gaf onze voorzitter Uri Coronel ons allemaal zijn nieuwste gesigneerde boek mee. Daarna meteen door naar de Open dag van GLOW PR, waar ik weer de mooiste noviteiten op beauty front mocht zien. Sisley’s make up artist Randall werkte vakkundig mijn make-up bij (terwijl ik aan een spinazie shake zat) en met een prachtige smokey eye, daalde ik twee verdiepingen lager af naar de Open dag van Maison PR.

IMG_9184

IMG_9186

Ik ben groot fan van Uri, dus ik raad iedereen aan zijn boek te kopen. Een hele bijzondere man die veel heeft meegemaakt en ongelofelijk veel doet voor een ander..IMG_9191

Biodermal heeft weer prachtige nieuwe sun producten in zijn assortiment.

IMG_9190

Wat word je blij van de Sisley verpakkingen.. het roept zo’n zomers gevoel op.

IMG_9189

Environ komt nu met een hele fijne RAD spray spf 25 uit. Finally een spray. Deze gaat zeker mee op vakantie.

IMG_9199

Hmmm ijsje tussendoor?? Ik heb vriendelijk bedankt met New Fysic’s Marijke achter de deur..

IMG_9196

Bij Maison PR werd ik in rap tempo door één van my favorite PR girls Gili rondgeleid. Ik kwam er Marijke van New Fysic tegen ( ik was zo blij dat ik niet net een cupcake of maccaron in mijn mond had). Vervolgens snel in de regen naar huis, waar ik 2 van de 4 New Fysic crackers in mijn mond propte ( die andere crackers kwamen later wel). Snel even puppy Charlie uitlaten en door naar Roya ( eyebrow guru of toutes bekend Nederland) die behendig mijn wenkbrauwen weer in model knipte, scheerde, plukte en threade. Volgende week zal ik een beauty blog aan Roya wijden. I love her, inmiddels plukt ze alle wenkbrauwen van mijn hele klaverjas club. Ik heb haar voorgesteld om de volgende keer ons allemaal te threaden terwijl we aan het kaarten zijn.

IMG_9200

Inglot, Red Carpet Queen, Jo Malone, Estee Lauder, wat een fijne merken allemaal.

cursus-oosterse-epileren-met-draad3

I love Roya… zij snoepte weer een paar jaar van mijn leeftijd af door mijn wenkbrauwen zo te shapen dat het op een natural eye lift lijkt.

IMG_9204

Hup door naar de perspresentatie van Smashbox. We kregen daar een personal make-up session. Dat was wel nodig want na Roya’s fijne brow treatment was er nog weinig over van mijn prachtige Sisley sunkissed skin. Doordat ze met een warm doekje steeds mijn wenkbrauwen schoon veegde, was mijn smokey eye in één klap verdwenen. Daarbij was mijn huid lekker rood geworden van het threaden. Net als de bovenlip. Bij binnenkomst had ik eerst iets uit te leggen. Kortom, opnieuw ging ik weer volledig de make-up in. Ook werd mijn haar door twee Bumble and Bumble dames onder handen genomen.

IMG_9213 IMG_9212

Om tot deze volume te komen ging er een hoop Pret-a-Powder in. Ongelofelijk fijn spul het werkt als dry shampoo, volume boost en nog veel meer. Binnenkort volgt er een blog over.

IMG_9211

De make-up van Smashbox is ook geweldig. Mede dankzij de 24 hour shadow primer zag mijn huid er prachtig strak en egaal uit.

IMG_9219

Nadat mijn haar en maquillage klaar waren, mocht ik door naar de studio, waar een zeer sympathieke fotograaf David Cohen de Lara op mij wachtte. Want laat ik het zo zeggen, het vergt nogal wat werk om mij ontspannen voor die camera te krijgen. Normaal moet er toch echt een fles wijn aan te pas komen ( recent nog meegemaakt bij een fotoshoot om 10u s’ ochtends) anders krijg je mij niet relaxt voor die lens. David wist al heel snel hoe hij het moest aanpakken en door een simpel trucje ( in ademen, uitblazen, en daarna lachen) lukte het hem. Hmmm een Elle McPherson zal ik helaas nooit worden. Ik val toch meer in de categorie Mieke Telkamp.

IMG_9222 IMG_9223

Uiteindelijk zijn het deze 2 foto’s geworden en als het goed is moet /gaat David nog even aan de slag met een photoshop programma. Sorry guys maar hij mag helemaal los gaan!!

Opnieuw met windkracht 7 op de fiets door naar de Open dag van fs AGENCY. Zij hebben recent een mooi nieuw pand betrokken op de Brouwersgracht. Ook hier waren weer prachtige producten te zien, oa van Tom Ford ( komen een paar hele fijne geuren aan), PUPA heeft een hele nieuwe zomerse make-up collectie geïnspireerd op Rio. Michael Kors is altijd even mooi en Moroccanoil heeft een reissetje uitgebracht.

IMG_9228

Om precies zes uur haastte ik me snel terug naar huis om de deur open te doen voor twee van de drie dochters die thuis kwamen van hockey selectie training en turnen. Snel nog boodschappen gedaan, gekookt en toen was het tijd voor een uurtje bootcampen in het Vondelpark.

Ik wierp een blik in de spiegel. Ik zag prachtig geföhnde Bumble and Bumble haren, een gezicht dat die dag door Sisley en Smashbox onderhanden was genomen. Mooi gestylde wenkbrauwen. Ik dacht, sorry maar ik ben gewoon té beeldig 😉 voor het Vondelpark.

Het vlees was zwak. Ik heb een ruggengraat van snot, maar morgen weer een nieuwe dag.

2 gedachten over “JUST AN ORDINARY DAY @THE OFFICE

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s