I love L’Occitane Néroli & Orchidée candle

P.aspx

Mijn werkdag kan niet beginnen zonder dat er ergens een geurkaarsje links of rechts op mijn bureau brandt. Ik heb heerlijke geurkaarsen voorbij zien komen, van Rituals, Jo Malone, Bulgari tot en met hele fijne eco kaarsen. Nu heb ik weer een juweeltje ontdekt, nl van L’ Occitane, de Néroli & Orchidée scented candle. I love it.

Deze kaars bevat boordevol Néroli ( orange blossem).  L’ Occitane heeft 422 hectare in de Provence waar ze deze heerlijk ruikende bloemen verbouwen. De bloemen worden in april/mei in Grasse ( France) geplukt. Als je in de Provence bent is dat ook het eerste wat je ruikt, die overheerlijke orange blossem. 54 mensen zorgen ervoor dat 5.000 van die overheerlijke bloemetjes in 1 kilo gaan. What a waist of bloemetjes denk ik dan maar als je die kaars ruikt dan ben je echt om. Maar liefst dertig uren mag ik die bloemengeur ruiken.

Terwijl de kaars op dit moment brandt, heeft de geur zich verspreid in mijn kantoor en ruik ik de overheerlijke orange blossem en orchidée. Het zijn 2 verschillende witte bloemen essences maar in combinatie is het een fruitige bloemige geur. Leuk om te krijgen of om cadeau te geven.(  €29 )

PR-packshot-neroli-orchidee_complementary_1De kaars maakt overigens deel uit van de Collection de Grasse. Deze bevat een heerlijk parfum een zeep een bodylotion, showergel en een dagcreme. Allemaal bevatten ze deze overheerlijke geur. In april ligt de collectie in de winkels en kan je het online bestellen.  http://nl.loccitane.com

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s