Beauty addicts musthave: de Chanel Iphone case

9200000023957524

Vrij onverwachts stond ik op een dinsdagmiddag met mijn dochter in de Vodafone store om te kijken wanneer mijn 2 jaar abonnement was afgelopen. Mijn dochter aast namelijk al een tijdje op mijn IPhone 4 en bleef maar zeuren dat het nu tijd was voor een nieuwe telefoon. Aangezien mijn Iphone 4 geheugen al een jaar vol was ( dus geen foto’s, apps of muziek toevoegen) leek het me een prima idee. Niets is erger wanneer je een foto wil maken en je de melding krijgt, dat je geheugen vol is. Het geluk was met haar, want ik mocht mijn abonnement verlengen met zowaar de IPhone 5. Er sprong iemand een gat in de lucht.

Dan kom je thuis en dan ga je op zoek naar een leuk hoesje. Ik heb zelf een kleine hoesjes verslaving. Mijn dochter kan nu kiezen uit de leukste hoesjes van DvF tot Marc Jacobs tot de gepersonaliseerde HEMA hoesjes. Na wat googlen kwam ik terecht bij Bol.com Daar vond ik de Chanel Le Vernis 541 Nail-Polish case.

Is hij niet cute deze Iphone case van mijn favoriete nagellak Chanel? Jammer dat ze hem nog niet in mijn favoriete kleur Ballerina rose hebben. Hij is er in diverse kleuren en het leuke is, dat ik hem s’avonds rond een uur of 22u bestelde en de volgende dag tegen de lunchtijd al in huis had. Dit weekend waren de complimenten niet van de lucht en ik vermoed dat Bol.com het lekker druk heeft gehad. Maar wie het meest blij is, is mijn dochter. Haar eerste telefoon, haar eerste IPhone en na keuzes maken heeft zij ook haar eerste hoesje gevonden. Chanel was nog een bruggetje te ver voor haar, het werd een plastic gevalletje uit de Flying Tiger..

Ga naar Bol.com en type dan iPhone 5, 5s Chanel Le vernis 541 nail-polish case in. €22,50

2 gedachten over “Beauty addicts musthave: de Chanel Iphone case

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s