MY WEEKLY FAVORITE CLINIQUE

clinique-moisture-surge-tinted-moisturizer-spf15-shade-04

Ben je zelf niet zo van de foundation?  Dan heb ik nu dé foundation voor wie niet van foundation houdt. Ik gebruik al jaren de Moisture Surge Tinted Moisturizer van Clinique. Het is een lichte crème die mijn huid een vleugje kleur geeft en tevens mij die opvallend egale huid geeft. Ik breng hem met mijn vingertoppen aan en binnen enkele secondes geeft hij mijn huid die optimale hydratatie. Kort samengevat, het is een gekleurde dagcrème die een mooie sheer op de huid achterlaat, hij verdoezelt rode vlekjes maar voor de echte grote oneffenheden ( pigmentvlekken etc) zou ik nog een camouflage stick gebruiken.

Daarnaast beschermt dit Clinique product je gezichtshuid tegen de zon dankzij een ingebouwde SPF 15. Dat is mooi extraatje. Doordat deze gekleurde dagcrème olievrij is, kunnen alle huidtypes dit product gebruiken.Hij is verkrijgbaar in 3 tinten. Ik gebruik zelf de middelste teint. Je hebt overigens maar heel weinig nodig. Dus sta je binnenkort in de Douglas test hem eens uit op je hand (of kaaklijn) om de juiste kleur te bepalen. €27,50 ( 30ml)

moisture-surge-tinted-moisturizer-idratazione-L-l4osPB

Een gedachte over “MY WEEKLY FAVORITE CLINIQUE

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s