MY WEEKLY FAVORITE: FILORGA HANDSCHOENTJES

Made with Repix (http://repix.it)

Mij zie je deze winter niet meer met schapenvacht UGG handschoenen op de fiets, als je een beetje bij wil blijven in de Beauty land dan fiets je tegenwoordig met cosmetische wantjes rond. Laat het baanbrekende Franse merk Filorga daar net weer iedereen mee voor zijn. Het werkt heel eenvoudig, je wast je handen en droogt ze heel goed af. Daarna doe je de handschoenen aan. Het is niet zo dat deze handschoenen tegen de kou beschermen maar ze bevatten werkzame bestanddelen en deze zit in de handschoen zelf. Je draagt ze terwijl je op de fiets zit of aan het werk bent, of zoals ik de hond mee uitlaat, het voelt helemaal niet vervelend aan.

Na een half uurtje komen er 2 hele mooie zachte handjes tevoorschijn. Een unieke vondst, want in de creme zitten allerlei anti-aging voedingstoffen geïmpregneerd die in contact met je huid direct vrijkomen. Zo verzorgen ze je huid, maar versterken ook broze nagels. In het uiteinde van de vingertoppen zit namelijk nog een speciale nagelcreme die de nagels doet herstellen. I like I like…

Je kunt ze 15 keer gebruiken, en wanneer het Filorga logo aan de binnenkant van de handschoen verdwijnt dan weet je dat ze ‘op’ zijn ( je zou ze daarna nog als hardloop handschoentjes kunnen gebruiken) maar in ieder geval zijn de vlekjes, rimpeltjes op je handen verdwenen en de aders ominder zichtbaar tot en met je nagels aan toe. Niemand die meer je werkelijke leeftijd kan raden.

€42 verkrijgbaar bij ICI Paris XL

HAND-FILLER

Een gedachte over “MY WEEKLY FAVORITE: FILORGA HANDSCHOENTJES

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s