SODA@THEPARK

Eyelas express1

STRAK & STRALEND 2014 IN?

Hebben jullie net als ik ook allemaal mooie voornemens voor de maand januari en uh… de rest van het jaar. Matigen met alcohol, vaker langs je ouders, nog meer aan de superfoods en iets meer beweging? 

Als het om de work-out gaat, wie wil er met mij wekelijks een uurtje buiten bootcampen olv personal trainer Radmilo Soda? Het gaat om een uurtje per week op de dinsdagavond van 19.30- 20.30 . Evt kunnen we ook om 20u starten.

Je koopt een 10 ritten kaart en je komt alleen op de dagen dat je kunt. De kaart is 6 maanden geldig en een lesje kost € 12,50 ( we trainen in t Martin Luther King Park, waar Parade is). Als slecht weer is dan gaat de les niet door en schuift hij op. Bij minimaal 4 aanmeldingen gaat de les door.

Meld je aan bij: http://thepark.sodabodyfit.nl/atthepark/?page_id=7 of stuur een email naar: thepark@sodabodyfit.nl

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s