ORIGINS

origins-make-a-difference-skin-rejuvenating_51ad8cf1273d6

Sinds kort is het mogelijk om het fantastische merk Origins ( valt onder de merkportefeuille van Estée Lauder) in Nederland te verkrijgen. Origins creëerde vele huidverzorgingslijnen met 100% natuurlijke essentiële oliën. De producten bevatten geen parabenen, paraffine en nog vele andere schadelijke ingrediënten. En ze testen de producten op vrijwillige proefpersonen. That’s what we like…

origins-a-perfect-world-white-tea-antioxidantIk ben fan van hun White Tea anti oxidanten cleanser en van hun peeling masker de Modern Friction. Heel erg fijn vooral omdat ik altijd gevoelig ben voor de geur van het product. Deze ruiken voortreffelijk en ze doen ook zeker wat met je huid. Op de positieve manier. Zoek je nog een fijn serum dan kan ik je zeker het anti-aging serum van de Plantscription lijn aanraden. Je kunt het zowel s’morgens of s’avonds gebruiken.

Origens

Ook hun Cooling roll-on for puffy eyes is perfect voor de dagen die nu naderen.

Loopt de avond een beetje uit de hand of heb je net iets te veel gedronken en baal je ’s ochtends van die puffy eyes? Dan is dit het ultieme oogverzorgingsproduct voor je. Het helpt zichtbaar bij het verminderen van je wallen en donkere kringen. De applicator bevat een ronddraaiend metalen kogeltje wat de oogcontouren masseert. Het zorgt voor een direct verkoelende en verhelderende werking. Ik bewaar dit soort cremes altijd in mijn ijskast. Leuk je die ook een beetje op..

.Origins_No Puffery_rollerball

Het Hoelen Mushroom Extract helpt roodheid te verminderen terwijl multi-tasking gist inwerkt om de zwelling tegen te gaan. Aloë Vera en komkommer extract hydrateren, verzachten en voeden de huid rondom de ogen. Rol het zachtjes onder elk oog, van de binnenhoek naar de buitenhoek. Probeer daarna even 5 tot 10 minuten te ontspannen en dan kan je daarna nog je favoriete oogcreme op aanbrengen.

No Puffery™ Cooling roll-on for puffy eyes is exclusief verkrijgbaar bij Douglas of  in de tax free stores op Schiphol.  € 29.00 (15 ml)

Origens 10099456

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s