LONDON BY KIM

BoroughMarketTomatoes

Wie houdt er niet van Londen? Vooral rond kerst bij uitstek favoriet om alvast even je bonus er doorheen te jagen. Naast eindeloos veel hotels, pubs, winkels en restaurants is er op zaterdag ochtend something totally different: the Borough Market. De nieuwe hotspot voor foodies! Zelfs met een kleine hangover geweldig om doorheen te struinen.

Er zijn veel plekjes waar je koffie, broodjes en healthfood kunt krijgen dus skip het ontbijt in je hotel! Een genot voor je zintuigen en ik ben zelfs zo gek dat ik tassen vol mee terugsleep naar Amsterdam. Van Indiase kruiden, stilton kaas tot de nieuwste super foods. Mocht je van plannen houden, tip, reserveer voor s avonds een tafel bij NOPI, het restaurant van Yotam Ottolenghi in de hippe Soho buurt.

img_0154

www.boroughmarket.org.uk  

Nopi Restaurant London 480x337 2-f155d472-3650-4649-a768-6cf80008afe1-0-480x337

www.nopi-restaurant.com

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s