My weekly favorite: Threading by Anabella

8

Verscholen in een heel smal steegje, zit tegenover de ingang van de Supperclub mijn geheime threading adresje Anabella. Aangezien mijn motto voor 2014: sharing is the new musthave is, deel ik graag mijn favoriete adressen met jullie. Ik heb in het verleden al vaker geschreven dat ik een groot voorstander ben threaden in plaats van harsen. Vooral als het om gezichtshaar gaat. Ik ken genoeg vrouwen die in het luchtledige zoenen omdat ze weten dat ze prikken. Ik heb het idee dat als je al vroeg begint met threaden, je haartjes veel zachter terugkomen. Snorren kunnen gaan groeien als het hormonaal even anders loopt. Zoals het stoppen of het beginnen van de pil. Na een bevalling etc.

Het voordeel van de threading behandeling is dat het geen chemische ingrediënten bevat en ook zo voorbij is . Kortom, ik ben een enorme fan van de vrouw met de touwtjes. Anabella gaat met een klosje rood of roze katoendraad de overtollige wenkbrauw of snor (zelfs neus ) haartjes in rap tempo te lijf. Ze draait in rap tempo haar touwtjes om elkaar en pakt ze de vier uiteinden vast waardoor er een x-vorm ontstaat en gaat ze heel snel over de harige gebieden heen. Een van de technieken van threading. Het is vooral heel goed voor de donshaartjes onder je wenkbrauwen en op de bovenlip.  Bij Anabella kan je zo terecht en ze geeft daarbij ook nog hele fijne schoonheidsbehandelingen met het beauty merk Emergin C.

Het enige minpuntje bij Anabella is, haar toekomstige zwangerschapsverlof. Ze gaat  7 feb as met verlof, dus maak of voor die tijd een afspraak of heb geduld. Terwijl je wenkbrauwen en snor lekker doorgroeien, ben je na 31 maart weer aan de beurt en ben je in no time van al je gezichtshaar verlost.

 www.anabellaamsterdam.com  Tel. +31(0)643117255

Threading vanaf € 9 / Facials vanaf €30

967438_10152009218243941_1235652586_n

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s