Collistar Mascara Shock

Collistar shock masara

                

ALLES IN EEN MASCARA   

Vroeger deed ik zo maar een jaar met een mascara. Leende hem uit aan vriendinnen en om er zoveel mogelijk uit te krijgen, pompte ik er lekker op los. Dat is soooo not done, want als je pompt dan komt er lucht bij je mascara waardoor deze nog sneller uitdroogt. Ik leerde pas de waarde van mascara kennen totdat ik enkele jaren geleden van Leco op een beauty workshop hoorde dat je maar 8-12 weken met een mascara mag doen. Dat was wel een openbaring ja.

ZACHTE WIMPERS                                                                                               Tegenwoordig heb ik vele mascara’s. Ik krijg ze natuurlijk veel thuis gestuurd maar ik koop ze ook nog regelmatig. Ik ben fan van vele merken, zolang ze maar niet klonteren of mijn wimpers doen uitvallen. Ik heb nu weer een mooie voor je. De Mascara Shock van Collistar. Je zal merken dat na gebruik van deze mascara ieder wimper haartje beduidend langer, voller is. Wat ik ook niet fijn vind is dat je wimper heel hard worden van mascara. Dat is niet bij de Mascara Shock het geval, je wimpers blijven heel naturel, zacht en soepel.

KRUL & VOLUME                                                                                                                Het geeft een lang houdende krul, volume én kleur. Elk wimperhaartje wordt vanaf het eerste laagje voorzien van een 3D structuur. Kasjmier keratine zorgt ervoor dat de wimpers soepel blijven en dat de zwakste wimperhaartjes alsmaar sterker worden en meer gaan glanzen. De uiterst milde formule bevat geen geurstoffen of parabenen waardoor contactlens dragers hem ook kunnen dragen. Kortom een hele fijne mascara.

Collistar Mascara Shock is in zwart, bruin en blauw te verkrijgen bij iedere parfumerie of luxe drogist € 24,30

collistar shock 2

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s