MORROCANOIL

Screen-Shot-2013-04-28-at-7.31.56-PMMAROKKAANS GOUD
Ik ben niet alleen een enorme fan van Marokkaans eten ( en het bereiden) maar ook de stad Marrakech staat in mijn top 3 steden. Heb je ooit van het Marokkaanse goud gehoord? De zogenaamde argan olie? Deze olie is fantastisch voor je huid en haar. Gelukkig hebben de fabrikanten daar weer goed op in gespeeld. Het haarmerk, toevallig wereldleider in luxe professionele haaroliën, Moroccanoil bevat boordevol argan olie.

BOMVOLLE KOFFER
Ik gebruik altijd na het wassen van mijn haar nog vaak een masker en daarna arganolie om pluis tegen te gaan maar ook om mijn haar net nog even wat glans te geven. Daarna gaat er overigens nog een spray in die me beschermd tegen de hitte van de föhn. Tegenwoordig ben ik meer ruimte aan haarartikelen in mijn koffer kwijt dan aan schoenen. Dus de Moroccanoil Hydrating Shampoo en conditioner zouden een uitkomst zijn. Ik zou de laatste stappen in mijn haarverzorging kunnen overslaan.

ANTI-PLUIS
De Moroccanoil shampoo & conditioner zijn perfect voor alle haartypen. Ze herstellen het elasticiteit van je haar. Ze hydrateren en beschermen het haar tegen uitdrogen en bovendien herstellen ze de vochtbalans. Al die verzorgingsproducten voor daarna kan je nu vergeten. Dat scheelt weer in tijd. Mooi.

Moroccanoil Hydrating Shampoo & Conditioner ( 250 ml) € 25,30
Verkoopinformatie: www.moroccan-oil.nl

   

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s