SWISSCARE COSMETICS

SwissCare-Cosmetics-Cellucare

ZWITSERSE DEGELIJKHEID

Ik geloof in Zwitserse degelijkheid. Of het nu een mooi horloge is of een crème, naar mijn idee werkt alles wat uit Zwitserland komt echt.Dus ook het merk Swisscare. Ze debuteerde in Nederland met hun serum tegen rimpels, vooral de rimpels rond de ogen en mond.

CELLULITES ONTKENNINGS FASE
Nu zijn ze uitgekomen met een anti-cellulitis crème met daarboven op een afslankende werking. Deze crème wil ik je niet onthouden. Ik hoor zulke goede verhalen, terwijl ik nog moet beginnen met smeren. Ik zit al jaren in die cellulitis ontkennings fase…
GROOTSTE VROUWENKWAAL
Mocht je geen last hebben van de grootste vrouwenkwaal de sinaasappelhuid, browse lekker verder. Toch ben ik bang dat het merendeel doorleest, want maar liefst 90% van de vrouwen schijnt wel last te hebben van putjes.  Dat is veel, veel te veel! Gelukkig is er hoop. CELLUCARE is een anti-cellulitis crème die de omtrek van benen, heupen en middel kan verminderen. Het voorkomt en remt de vorming van vetcellen, stimuleert de afbraak van vet, verbetert de circulatie in de huid en heeft een herstellen- de werking door de aanmaak van collageen te bevorderen. Antioxidanten zorgen ervoor dat de huid wordt beschermd tegen vrije radicalen, waardoor veroudering en verslapping van de huid wordt tegengegaan. Wat een multitasker !Het geheim zit hem in de combinatie van de, niet alleen de cellulitis tegengaan, maar door de afslankende werking ook een “body-shaping” effect hebben. Een tweevoudige werking dus.Dus time to wake up and smell the coffee, ik zal er aan moeten geloven, weg met die cellulite. Morgen begin ik

SwissCare CELLUCARE is verkrijgbaar bij de parfumerie en de betere drogisterij,  € 59,95.  

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s