l’OREAL PARIS NUDE MAGIQUE

l'OrealNudeNIEUW IN FOUNDATION LAND
Het is even wennen, maar ik heb nu een foundation gevonden die niet vet is en niet plakt. Hij wordt ook wel de lichter-dan water-formule genoemd. Het geeft je dat ‘geen make-up gevoel’. En dat wil je bereiken met een foundation. Geen enkel pancakeeffect. 

PERFECTE DEKKING
Dankzij de luchtigheid van deze foundation vormt de Eau de Teint een flinterdun filmlaagje over de huid. Het trekt onmiddellijk is en je zal versteld staan van de dekking. Al mijn pigmentvlekjes verdwenen meteen.  Ondanks dat deze foundation niet voelbaar op de huid is ( best even wennen) voelt het wel comfortabel aan en geeft je ook nog egalere huid. Mijn huid voelde direct gladder aan en mijn teint werd egaler. De dekking van deze foundation is echt onzichtbaar.

EAU DE TEINT
De Eau de Teint wordt net als een parfum aangebracht. Je hebt maar 3 druppeltje op je vingertoppen nodig om het aan te brengen. Het aanbrengen ging bij mij de eerste keer direct mis, de foundation stroomde als water over mijn handen heen. Enige nadeel van deze nieuwe applicator: voorzichtigheid geboden.

De foundation is verkrijgbaar in 8 tinten, bevat een spf 18.                 Verkoopprijs € 13,99 vanaf oktober te verkrijgen.

Een gedachte over “l’OREAL PARIS NUDE MAGIQUE

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s