MY WEEKLY FAVOURITE

OPI1MY WEEKLY FAVORITE

Heb jij een favoriete kleur nagellak die je ieder seizoen terug laat komen? Voor nagellak geldt, hoe donkerder de kleur, hoe lichter je huid lijkt. Maar met de juiste nuance zoals koraal oranje/ rood oogt je huid juist weer een tint bruiner.  En inderdaad the all time classic Cajun Shrimp van OPI maakt deze belofte waar. Ik lak al jaren mijn nagels in de kleur koraal rood en van april tot en met september kun je me uittekenen met deze look. Ik voel me zo bloot zonder, ik ga nog liever zonder mascara de straat op dan zonder rode nagels. Ieder zijn verslaving. 

FIRST DATE

Naarmate het jaar vordert worden mijn nagels donkerder rood. Zoek je een mooie roodtint die net wat dieper en donkerder is dan de Cajun Shrimp, kies dan de First Date At the Golden Gate uit de San Francisco Fall/winter Collectie van OPI.

Mijn tip

Brede nagels lijken optisch smaller als er links en rechts een smalle rand ongelakt blijft.

OPI2

 OPI € 13,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s