MAKE-UP STUDIO

make up studioKLM BLAUW

Vroeger konden alleen stewardessen van de KLM met een blauw eyeliner gezien worden, tegenwoordig loopt ieder catwalk model met blauw – het nieuwe zwart – op de ogen rond. Het geeft je look net dat beetje extra in combinatie met zwart en glanzende metallics. De Make-up Studio heeft voor het najaar een knallende Metallic Chic collectie uitgebracht. 

SPARKLE

Ik was al fan van hun Highlighter Mousse. Perfect voor een glansje op je jukbeenderen (het creëert tevens diepte in je gezicht) en op je wenkbrauw bot waar hij je ogen een prachtige sparkle geeft. De Make-Up Studio verkoopt ook een geweldige roze conceiler potlood. Je kunt er pigmentvlekjes mee corrigeren. Of gebruik het potlood als lipliner door een lijntje om je lip te tekenen. Gebruik daarna wat lipstick en je mond oogt groter. Wil je grotere ogen, zet dan het potlood op de waterlijn in je oog. Het werkt echt, daarbij oogt roze ook wat zachter dan een wit potloodje.

METALLIC CHIC

De ogen zijn het middelpunt van de Metallic Chic look. Met de Eyeshadow Lumiere Duo Mazarine Black combineer je intens blauw met metallic zwart. Je kunt er de perfecte smoky eye mee creeren. Geheid dat alle aandacht naar de ogen uit gaat. Om de make-up in balans te houden zorg ervoor dat je de lippen naturel houdt hoogstens met een glansje. Om de look af te toppen, lak je de nagels knalblauw metallic.

Wist je dat de Make-Up Studio naast make-up ook een geweldige skin & body lijn heeft? De Anti Age Solutions is geschikt voor de wat ouder wordende huid. De Ultimate Repair is er voor huidproblemen en de Hydra Balance staat voor bescherming en optimale hydratatie.

Kijk op www.make-upstudio.nl voor een vestiging bij je in de buurt. 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s