BABYLISS

perfect-curl-machine-babyliss-pro-300x300HAARWONDER

Recent heb ik zelf mogen ervaren hoe je binnen 8 seconde een pluk steil haar omgetoverd krijgt tot een perfecte krul. Babyliss introduceert de revolutionaire Curl Secret. Dit is een automatische krultang die het haar opzuigt en in enkele seconden van schitterende krullen voorziet. En dat alles zonder je handen te branden aan een oververhitte keramische plaat. 

STOFZUIGER

Ik moest er heel even aan wennen, je haar wordt letterlijk opgezogen en verdwijnt in het apparaat. Er ging van alles door me heen. Wat gebeurde er met mijn pluk haar?

Het haar wordt automatisch opgenomen in de keramische binnenzijde. Deze zorgt ervoor dat er een constante en gelijkmatige warmteverdeling is. En mocht je een te dikke haarlok te pakken  hebben, dan schakelt het apparaat onmiddellijk uit. Gelukkig hoorde ik na 8 seconden 4 piepjes en dat bekende dat mijn krul klaar was.

VERSCHILLENDE LOOKS

De instelbare temperatuur in combinatie met 3 timerinstellingen ( 8-10-12 sec) maken verschillende looks mogelijk.  Van de Bohemian tot de Foxy Afro Look. Toevallig heb ik deze look al van nature en ik kan me niet voorstellen dat mensen hier hun best voor doen om deze afro look te creëren. Maar ieder zijn smaak.

Babyliss Curl Secret is aan het einde van de maand verkrijgbaar voor € 129

www.babyliss.nl

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s