PERRICONE BINDWEEFSEL MASSAGE

PerriconeBINDWEEFSEL MASSAGE

De bindweefsel massage behandeling van Perricone, is er niet geschikt voor watjes. Je moet er wat voor over hebben om met een waanzinnig strakke huid van de massagetafel te glijden. Negentig minuten lang zullen je gezicht, hals en decolleté als kneedgum fungeren.

VIS

Perricone, het gezonde anti verouderingsmerk werd in 1997 opgericht door voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone. Het is dan ook niet raar dat een deel van de behandeling bestaat uit het masseren van visolie ( bevat boordevol omega 3) in je huid. En dat ruik je.  Toch vergeet je het kneden, de in de verte ruikende vislucht als de massage in volle gang is. De behandeling blijkt namelijk ook heel ontspannend, toen ik eraan gewend was, viel ik in slaap.

UITGERUST

De massage gaat de meest zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. Rimpels ogen een stuk minder diep na afloop. De huid is steviger en nog dagen erna zal je vele complimenten ontvangen.

90 min Cold Plasma behandeling € 133 voor meer informatie www.thecitystreetspa.nl

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s