VASELINE SPRAY & GO

Vaseline spray and go
TIME MANAGEMENTBij vaseline denken we aan een vette zalf die gebruikt kan worden voor de ruwe plekjes Meer iets voor sporters of buitenlui. Echter, Vaseline is recent  in een nieuw jasje gestoken: Vaseline Spray & GoEen snelle spray geschikt voor de snelle vrouw.  Wie heeft nog de tijd om zich ‘s ochtends van top tot teen in te smeren? Je lichaam schreeuwt om vocht, vocht en nog eens vocht, vaak kan er ( bij mij ) nog net een lik dagcrème vanaf, wat mascara en een lipgloss. Maar het lichaam wordt vergeten.

SPRAY EN KLAAR

De Vaseline Spray & Go werkt heel makkelijk. In een zucht spray je het lichaam van onder tot boven in. Je begint bij de rechterkant van je lichaam, sprayt omhoog naar je schouders, en dan door naar de linkerkant van je lichaam. Snel uitsmeren ( duurt nog geen minuutje) en aankleden. Binnen enkele seconden is je huid gehydrateerd zonder dat je jurkje aan je lichaam blijft plakken.

Ze zijn er in drie versies, de Aloe Fresh ( kalmerend, herstelt vochtbalans ), de Essential Moisture ( verzacht, hydrateert en voedt) en de Cacoa Radiant ( daar zit veel vitamine E in en dat zorgt voor glans en werkt ontspannend). Alsof dat sprayen niet ontspannend genoeg is.

Vaseline Spray & Go (190 ml) € 6,89


Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s