ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR

EsteeLauderUITGESLAPEN
Met de vernieuwde Advanced Night Repair  van Estée Lauder kunnen we geen goede nachtrust garanderen maar wel vertellen dat je huid er de volgende dag stralend uitziet . Estée Lauder was één van de eerste die begreep dat de nacht het ideale moment was, waar de huid kan herstellen van de schade die het overdag had opgelopen. 

KRACHTIGE FORMULE
Het herstellende serum heeft het schoonheidsslaapje een nieuwe betekenis gegeven. Het is een herstelproduct dat helpt tegen huidveroudering. De crème houdt de huidconditie gezond door een voorraad antioxidanten en vetten op te slaan. Dit allemaal op het juiste moment, in de nacht. Zonder dat je er iets van merkt. Met deze ‘ slaap in een potje’ kan in ieder geval je huid de dag uitgerust beginnen..

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex 2 (30 ml) € 76

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s