MUD & MORE

Mud&MoreONTHARING VOOR HEM & HAAR

Ontharen is ondanks wat pijn weer helemaal in. Niet alleen de vrouwen, maar het zijn nu ook de mannen die kaal door het leven gaan. In iedere grote stad zitten inmiddels vele wax salons en  de (laser) ontharings apparaten voor thuisgebruik zijn niet aan te slepen. Ook het old skool scheermesje maakt overuren.  

ZWARTE GOUD

De ontharingsproducten van Mud & More, bestaan voor een groot gedeelte uit pure modder uit de Dode Zee. De modder, ook wel het zwarte goud genoemd, is ontwikkeld door Israelische dermatologen.  Zij herinnerde zich nog hoe Cleopatra duizenden jaren geleden al zwoer bij modder. Romeinen en Egyptenaren waren vroeger heel ijdel. Het ontharen van hun oksels, rug en borst behoorde toen al tot hun dagelijkse routine. 

GEEN STOPPELS

De producten zijn makkelijk in gebruik. Met een spateltje breng je het aan en na enkele minuten mag je het met een vochtige doek verwijderen. De methode is pijnloos en de haren komen zacht terug, dus geen stoppels. Tot ziens lichaamshaar, lang leve de modder. 

Body & Legs Mud, Bikini lijn Mud, Facial Mud € 22,95

http://www.mudandmore.com

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s