O’RIGHT HAIR CARE

Een tijdje terug kwam ik voor het eerst in aanraking met de natuurlijke haarproducten van O’Right. Zij claimen een merk te zijn dat groene producten maakt met organische ingredienten en milieuvriendelijke verpakkingen. Ze geloven ook dat ze de wereld kunnen verbeteren, en dit vind ik het leukste aan hun product, dat je na afloop, je lege shampoo fles kunt planten in je tuin. De verpakking is gemaakt van koffievezels. Onderin de shampoo zitten zaadjes. Stop de fles in je grond en na verloop van tijd groeien er bloemen of een boom (acacia) uit, zonder dat het schadelijk is voor het milieu. Hoe leuk, normaal belanden mijn lege shampoo flessen bij het grof vuil.

Tijdens het persvent hoorde we hoe O’Right zich inzet voor het milieu. Ze doneren ieder jaar een vast deel van hun omzet aan doelen en activiteiten die zich inzetten om onze aarde groener en gezonder te maken. De productie gebeurt onder streng gecontroleerde normen (CO2 uitstoot is sterk bepalend hierbij, waardoor ze zelf voldoen in hun stroombehoefte door middel van zonne- en windenergie. Afvalwater wordt gerecycled en hergebruikt. Ze zijn zeer kritisch op de afvalstroom, en daarom worden alleen recyclebare materialen gebruikt, werken ze met grote gebruiksunits en ze bieden navulbare verpakkingen aan. Ok genoeg over het merk zelf, hoe zijn de producten?

 

 

O’Right heeft een aantal lijnen, zoals Goji berry, Green Tea, Purple Rose, Camelia. Thuis gebruik ik de Green Tea shampoo en deze is heel fijn. Ondanks alle biologische ingrediënten schuimt hij nog steeds heel erg lekker.  Ook de conditioner is helemaal vrij van siliconen. Deze ruikt hetzelfde als de shampoo en is heerlijk. Hij verdeelt makkelijk, trekt goed in, spoelt makkelijk uit en laat mijn haar superzacht en glanzend achter.  De shampoos en conditioners vind ik nog te betalen (400ml) voor €19,50. De  stylingproducten zijn wel iets duurder.

Tijdens het persvent werden er drie behandelingen verloot en ik was one of the lucky girls.

In een salon Morves in Amsterdam kreeg ik een heerlijke Bamboo hair spa treatment. Het begon met een acupressuur haar massage waarin mijn hoofdhuid gemasseerd werd. Het was een heerlijke ontspannende massage voor zowel lichaam en geest. Ik merkte dat ik de rest van de dag best wat duizelig was. Daarna werd mijn haar behandeld met de Recoffee Moisture en de Smoothing Hair lotion.

Toen ik weg ging voelde mijn haar anders dan anders aan. Even dacht ik nog, dat het wat vettig was maar het grappige is dat de volgende dag en de dagen erna glansde als nooit te voren. Maar haar zat echt geweldig en voelde met de dag zachter aan. Aanrader! Ik kan niet wachten op mijn shampoo boom/plant in mijn tuin binnenkort.

O’Right is te verkrijgen via hun site  www.hairoright.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s